Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Öncelikle şunu belirteyim, çok pahalı kasklardan hiç kullanmadım. İlk kaskım Shark' ın eski model RSV modeli idi. Bunun vizör ü kırılınca LS2 f370 modelini yaklaşık 3 sene kullandım. Genel olarak da memnundum.
Givinin modelleri uzun süredir fiyat olarak ilgimi çekiyordu. Zamlar...
Merhaba
nmax 11.1 kw ve 127 kg
xmax 250 ise 15 kw ve 182 kg
bu durumda her iki modelde de kg başına 0,11 lik bir hp ye ulaşıyorz. o zaman kağıt üzerinde performans farkı yok gibi ancak işletme maliyeti anlamında ciddi fark var nerdeyse.
ne düşünürsünüz bu konuda?
Henüz çıkmadı. Yamaha nın web sitesinde bazı bilgiler var ama ne renkleri, ne fiyatı belli. Üstelik bu kasa değişiminin 250-400 cc leri de kapsayıp kapsamayacağı da belli değil.
Öne çıkan özelliklerin arasında anahtarsız giriş ve asr bulunmakta. Göstergeler analog olmuş. Bence eski hali daha...
Arkadaşlar merhaba
Ülkemizde ilk yardım son yıllarda oldukça gündemde olan bir konu. Milli eğitim bakanlığı ve Sağlık bakanlığının, Tüzel kişilere yönelik çok sayıda yaptırımı var ve bu şirketler personellerine bu eğitimi aldırıyorlar.
Dolayısıyla 2 teker üzerinde kaza yaptığımızda bize...
2007 den bu yana sırasıyla
2007 Mondial zn 125
2011 Cbf 150
2011 Burgman 200
2014 Xmax 250
motorlarım oldu. Yatırım şirketinde Dealer olarak çalışıyorum. Çeşitli konularda yardım almak için forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bildiğim konularda yardım edeceğim.
Merhaba,
200-250 cc arasındaki yoğun rekabette öne çıkan ve sahip olduğum iki motoru almak isteyenler için minik bir kıyaslamam olacak.
Burgman' ı 12.000 Km de 2. el olarak 2013 Ağustos ayında aldım. Aldığımda CBF 150 m vardı ve Burgmanı alana kadar bu motorla gayet mutluydum. Az yakıyordu...