KIDI kullanıcısının son içeriği

1. KIDI

Posta koymayı bile beceremedim

Geçenlerde 2 arkadaş bir Trabzon-Uzungöl yapalım dedik.Neyse ana yola çıktık gayet güzel gidiyoruz yolda giderken soldan öne kıran, motoru sağlayan hepsi mevcut ve hep sakinliğimi korurken bir daha olursa aynana bak diye uyaracam diye planlıyorum kafamda öyle yer etmişki 'Aynana BAK Aynanaaa'...
  2. KIDI

Muz AIDS enjekte saçmalığı nedir ?

Bu olay nedir ? Gerçek mi Troll mü ? Ortalığı karıştıracak bir olaya benziyor şimdi millet muz yerkende artık fındık ceviz yer gibi kıra kıra mı yiyecek korkudan troll se bu saçmalığı paylaşan dingil iyi küfür yiyecektir. Yorumları alalım bu haberi okuyanlardan ?
  3. KIDI

RR Fan Motoru

Merhaba dostlar, Benim radyatörün ordaki 2 tane fandan biri arızalandı ve yenisini almak için Demirtaş Motosikleti aradım orada da pervanesiz sadece motor varmış benim bulunduğum yer gereği orjinalinide bulmam çok zor, oraya başka türlü bir fan bulunabilir mi veya sanayide ne gibi yerlere sorsam...
  4. KIDI

RR Karbüratör Tamir Takımı

Motorun markası: Regal Raptor DD250E-9 Selamlar benim karbüratörde benzin kaçağı varda usta oring mi conta mı ne onun yüzünden oluyor diyor. İnternette araştırdım karbüratör tamir takımı diye birşey varmış tam buldum ustaya sordum olurmu diye al dedi yenileriz karbüratörünü bende bir hışımla...
  5. KIDI

Silikon ve Benzin Lekesi İle İlgili

Selamlar arkadaşlar size 2 tane sorum olacak yardım ederseniz çok sevinirim :) 1. Karbüratörün altında benzin damlamasından kaynaklı lekeler oluşmuştu onları nasıl çıkartabilirim baya denedim çıkaramadım. 2. Motorun o bölümüne silikon sıkmışlar nedendir anlamadım motoru normal olarak...
  6. KIDI

Karbüratör[Regal-Mct 250]

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bende Regal Raptor DD250-E9 var ben karbüratör tamir takımı alacağım fakat araştırınca Mct250 olarak çıkıyor ustama sordum o iki motosikletin karbüratör aynıdır dedi sizcede öyle midir sipariş verip getirtsem mi ? Teşekkür ederim:)
  7. KIDI

Sol el ağrısı

Öncelikle herkese selamlar, Motoru alalı 3 veya 4 gün oldu debriyaj sıkmaktan mıdır nedir sol elimde ağrı oluşmaya başladı daha önce birinizin başına geldimi merak ediyorum, önerebileceğiniz krem veya o tarz bişe var mı ? Teşekkürler :)
  8. KIDI

Kamu Spotu 2016

Paylaşıldımı daha önce bilmiyorum, şuan reklamlarda gördüm paylaşıyım dedim. Teşekkürler.
  9. KIDI

(Chopper/Cruiser) Ekipmanlarım Geldi

Arkadaşlar ben başlangıç olarak 150cc veya 250cc Chopper/Cruiser tarzı bir motosiklet kullanacağım ekipmanlarımı tamamladım sizinle paylaşmak yorumlarınızı almak istedim :) Kask:Bell Qualifier Solid Matte Black "][/URL] "][/URL]"][/URL] Mont:Prohel Stunt "][/URL]"][/URL] Pantolon:Tech90...
  10. KIDI

Başka bir şehirden ikinci el motosiklet almak ?

Merhaba arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ama alacağım motosiklet modellerinin ikinci ellerini bulamıyorum ve başka bir ilden almayı düşünüyorum.İlk olarak soracağım soru, motoru alırsam ordan samsuna kendim süremeyeceğim daha acemiyim uzun yola motosikletle çıkmaya hazır hissetmiyorum nasıl...
  11. KIDI

Üniversitede, okulda ..vs kasklarınızı nereye bırakıyorsunuz ?

Selamlar arkadaşlar, Üniversitede veya okullarınızda ders aralarında, bir kantine inip kahve sigara yapayım veya gidip yemek yiyeyim bir 10-15 dk aşağıya ineyim gibi durumlarda kaskı sürekli yanınızda mı taşıyorsunuz yoksa amaaan bişe olmaz diyip sınıfınızda mı bırakıyorsunuz. Ben bir tanesine...
  12. KIDI

Sizce şuana kadar en az kazaya karışan motosiklet türü ?

Öncelikle herkese selamlar, Bu aralar açtığım konular hep bu tarzda sorulardan oluşuyor çok saçmalıyorsam affola arkadaşlar :) Başlıktanda anlaşılacağı gibi sizin düşüncelerinizi almak istiyorum veya bir istatistik bilgide varsa bunla alakalı parlaşırsanız sevinirim. Dip Not : Bu adamın...
  13. KIDI

Trafikte en rahat görülen motosiklet türü sizce hangisi ?

Öncelikle Selamlar,:king: Başlıktan da anlaşılacağı gibi sizce trafikte en çok farkedilen, görülen, bu dört tekerlilerin görmezlikten daha az geldiği motosiklet türü hangisi ?
  14. KIDI

Güvenilir Alışveriş Siteleri

Herkese Selamlar, Arkadaşlar ben motosiklet ekipmanlarını internet üzerinden alacağım fakat hangi siteler güvenilirdir kart üzerinden alışveriş yapacağım çünkü yardımcı olur musunuz ve geri gondermek gerektiğinde sorun yaratmamasi lazım mesela defolu veya hasar görmüş olma durumları için
  15. KIDI

Sizce Hangi Kask

Öncelikle merhaba arkadaşlar Ben chopper tarzı bir motor kullanmayı düşünüyorum ona göre birkaç tane kask buldum sizlerin yardımı ve tavsiyeleriyle bu kasklar arasında kaldım. Kullanacağım motor 125 max. 250 cc lik bir motosiklet olacak ve 3-5 yıl kullanacağım kaskın ömrüde o kadar olacağı için...

Yeni mesajlar