Muz AIDS enjekte saçmalığı nedir ?

Bu olay nedir ? Gerçek mi Troll mü ? Ortalığı karıştıracak bir olaya benziyor şimdi millet muz yerkende artık fındık ceviz yer gibi kıra kıra mı yiyecek korkudan troll se bu saçmalığı paylaşan dingil iyi küfür yiyecektir.
Yorumları alalım bu haberi okuyanlardan ?

Hocam bu bizim über avrupa karsiti kesimimiz varya hani (tahmin ettiniz zaten o kesimi) bunlarin kila tuye amerika israil oyunu, komplosu diye milleti galeyana getirip nefret uyandirma ugrasi. Bunlari okuyanda inanab kesimde belli zaten. Bos insanlar baska bisi degil.

Hocam bu bizim über avrupa karsiti kesimimiz varya hani (tahmin ettiniz zaten o kesimi) bunlarin kila tuye amerika israil oyunu, komplosu diye milleti galeyana getirip nefret uyandirma ugrasi. Bunlari okuyanda inanab kesimde belli zaten. Bos insanlar baska bisi degil.

Yani doğru diyorsun bana saçma gelen şey yiyecekle nasıl bulaşıyor ki benim bildiğim AIDS virüsü insan ve maymun sıvılarından başka bir yerde yaşayamağıdı hani nasıl inanıyorlar yoksa ben mi yanlış biliyorum ? :)

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Xd83R7.png

DKN

muzu ağzıyla yiyen korkmasın o zaman ? :mrgreen:

bence bu haberi mumkun oldugunca yayalim. onemli bir haber.

bu salaklar muz yemeyi birakirsa belki muz ucuzlar biraz :D

Malum ülkede salatalık ile hastahanelik olan hocalar bile var. Muz daha tehlikeli hıyara göre. Acilen imamlar bilgilendirilmeli

Bir hemşir adayı olarak söyleyeyim cinsel yol ve kan harici başka yol ben daha duymadım öğrenmedim

Hiv virüsü dışarı çıktığı andan itibaren 10 saniyede ölüyor yani inanmayın böyle kolay haberlere

Bir hemşir adayı olarak söyleyeyim cinsel yol ve kan harici başka yol ben daha duymadım öğrenmedim

sindirim kanalinda acik yara varsa (bkz. agizda yara, peptik ulser, gastroozofagial reflu nedeniyle ozofagial lezyonlar, hemoroid... uzar gider) sindirim yoluyla da bulasabilir. bunlar ozunde kan ile bulasma oldugundan dedigin dogrudur, fakat pratikte bu baglamda dusunuldugunde oral yoldan hiv bulasi da mumkundur.

adayliktan hemsirlige terfi etmeniz dilegiyle, size ihtiyac var :)

DKN

arkadaşın dediği gibi, büyük ihtimal muz fiyatlarını pahalı bulan biri tarafından uydurulmuştur. bi kilo muzun 8-9 lira olduğunu düşünürsek öyle olmalı.. bu arada muzun sarısı değil yeşili tatlı olur, blendera atıp süt ve balla karıştırırsanız enfes bi tat meydana gelir :mrgreen:

sindirim kanalinda acik yara varsa (bkz. agizda yara, peptik ulser, gastroozofagial reflu nedeniyle ozofagial lezyonlar, hemoroid... uzar gider) sindirim yoluyla da bulasabilir. bunlar ozunde kan ile bulasma oldugundan dedigin dogrudur, fakat pratikte bu baglamda dusunuldugunde oral yoldan hiv bulasi da mumkundur.

adayliktan hemsirlige terfi etmeniz dilegiyle, size ihtiyac var :)

Yiyeceğin içinde nasıl yaşayabilir ki kan enjekte etse bile ölmez mi virüs ?

arkadaşın dediği gibi, büyük ihtimal muz fiyatlarını pahalı bulan biri tarafından uydurulmuştur. bi kilo muzun 8-9 lira olduğunu düşünürsek öyle olmalı.. bu arada muzun sarısı değil yeşili tatlı olur, blendera atıp süt ve balla karıştırırsanız enfes bi tat meydana gelir :mrgreen:

Zengin jojuk , bodyci hem muz'un yeşilini yiyor , bal'la hemde , hemide blenderı vaaa.

Resmi görmem muz'dan uzak durmama sebeb oldu bile , du bakiim ensoon 7 ay evvel yarım kg tüketmiştim fakirim vesselam.

Yiyeceğin içinde nasıl yaşayabilir ki kan enjekte etse bile ölmez mi virüs ?

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/HIV
"Spermdeki ve vajina salgısındaki HIV, dış ortamda birkaç saatte, kuru ortamda ise yarım saatte ölür. HIV kurumuş kanda da kısa zamanda ölür."

hiv virusunun vucut disarisindaki etkinlik suresi icin bir fikir verebilir, fakat yiyecegin icinde ne kadar sure canli kalacagini arastirmadan bilemeyecegimiz icin birsey diyemem. fikir yurutursem, virus kuru ortama dayanamadigina gore ve muzun icerisi de pek kuru olmadigina gore en azindan birkac saat yasayacaktir derim. fakat dedigim gibi bu sadece bir hipotez. muza hiv enjekte ediliyor olmasi ciddiye alinacak bir iddia degil :)

benim asil demek istedigim, eger agzinizda yara varsa ve hiv pozitif birisi ile opusurseniz, hiv bulasma ihtimali olabilir.

dikkatli olun.

açık yarana sürmedikçe bişi olmaz.
ayrıca böle bişi gerçek olsa sadece muz ile mi yaparlar ki...

Ülke öyle bir ülke olduki ördeğe tecavüz, eşeğe hallenme, balığa aşık olma hani bu olaya artık herkes kesin olur gözüyle bakıyor ondan herkes teredütte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar