khazadum kullanıcısının son içeriği

1. K

Ruhsatta değişiklilik

1 motor parası daha harcayacaksan anlatayım hocam.
  2. K

Motosiklet Önerisi

İleri de belki lazım olur alırım diye ne alayım konusu açan birini ilk kez görüyorum. Bana da tahmini 8 sene sonra şarjlı bir akıllı süpürge lazım, ne alayım sizce? Fiyatı da uygun olsun ama. Bugün Japon harici bir motor alacaksanız Hint grubuna bakmanızı tavsiye ederim. Dominar 250, 400, NS...
  3. K

Sitedeki eski paylaşımlar

Google'a WebArchive yazın. İlk çıkan siteye girin. Kutucuğa ilgili konunun linkini yapıştırın. Açılan skalada konunun açıldığı tarihden 2-3 ay sonrasını seçin, gösterecektir diye düşünüyorum hocam.
  4. K

Sitedeki eski paylaşımlar

Görebilmenin teknik bir yolu var. Sizin için çok önemli olan bir konu linki paylaşırsanız görselleri bulmaya çalışacağım.
  5. K

6. sınıf HGS rezilliği

Finansbak Mobil'de 6. sınıf HGS yok.
  6. K

Dominar 250 için bu lastik uygun mu?

Merhaba, 2022 model Dominar 250 sahibiyim, geçen ay aldım. Üstünde fabrika çıkış lastikler takılı, eski sahibi sanırım memnun olacak ki değiştirmeden 9.000 kilometre kullanmış. :) Motor işinde acemi olduğumdan mıdır bilmem, hiç güven vermiyor. Kuru zeminde bile ara ara arka tekerin kaydığını...
  7. K

Vites nasıl atmalıyım yeni başladım

yazarken aklıma bu karikatür gelmişti ya.. çok yaşa:))
  8. K

Vites nasıl atmalıyım yeni başladım

peki 2 ye atıyomuş gibi yapıp şanzımanı kandırıp 3 yaptıktan sonra boşa alsak nolur
  9. K

b'den a2 çıkacak masraflar

merhaba cumartesi günü sınava girdim ve a2 ehliyetimi aldım. motoru zaten 2-3 ay kadar önce almıştım :D kursun yoğunluğundan bilgi alamadım bugün yarın evrakları teslim edeceklerini söylediler. b ehliyetim var ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yükseltmek için nereye ne kadar ödeyeceğim ne kadar...
  10. K

Çin malı

verecek cevap bulamadım yemek tarifi paylaşayım Fırında Soslu Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler 4 adet tavuk but 3 adet patates 2 adet domates 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Sosu İçin; 1,5 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı yoğurt 1,5 tatlı...
  11. K

Birbirimize olan bu öfke niye ?

beğeni alma isteği > yardımcı olma tatminkarlığı
  12. K

2. El motor alımında nelere dikkat edilmeli

ilk motor için d250 önermem pek.
  13. K

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Çinli bir 125'likten sonra Dominar 250 aldım. Kullandığım en sağlam motor Dominar 250 çünkü bu ikinci motorum. :D
  14. K

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Geçen ay kazasız belasız temiz 2022 model 8 binde dominarı 100 bine aldım. işin parasında değilim ama bence ederinden çok daha ucuz miktarlara satılıyor ikinci el dominarlar. ne olduğu belli olmayan 50'lik çan çin çonların fiyatları bile ortadayken.
  15. K

Ortak paket kurye nedir?

İşi bulduğunuz yere sormayı denediniz mi?

Yeni mesajlar