- Konu Yazar
Merhaba,
2022 model Dominar 250 sahibiyim, geçen ay aldım. Üstünde fabrika çıkış lastikler takılı, eski sahibi sanırım memnun olacak ki değiştirmeden 9.000 kilometre kullanmış.
Motor işinde acemi olduğumdan mıdır bilmem, hiç güven vermiyor. Kuru zeminde bile ara ara arka tekerin kaydığını hissediyorum ve değiştireceğim. 3-5 tane konuyu okudum aşağıdaki lastiği önermiş arkadaşlar. Almam gereken lastik konusunda yardımcı olabilir misiniz? Peşinen teşekkürler.
Araştırdığım kadarıyla bulduğum önerilen lastik: Mitas Sport Force + 100/80-17 - 130/70-17 Set
enduromarket.com
Edit: Bursa'da yaşıyorum. Çok sıcak veya dondurucu soğuklar yaşanmıyor. Ortalama sıcaklık ve ortalama yağmur ile atlatıyoruz. Lastiğin ömrü çok önemli değil, her yıl değiştirebilirim. Önemli olan güvenli bir sürüş deneyimi yaşatacak olması. Ve tabii ki fiyatı
2022 model Dominar 250 sahibiyim, geçen ay aldım. Üstünde fabrika çıkış lastikler takılı, eski sahibi sanırım memnun olacak ki değiştirmeden 9.000 kilometre kullanmış.
Araştırdığım kadarıyla bulduğum önerilen lastik: Mitas Sport Force + 100/80-17 - 130/70-17 Set
Mitas Sport Force+ 100/80-17 + 130/70-17 Lastik Seti
Mitas Sport Force+ 100/80-17 + 130/70-17 lastik seti; 125–250 cc motosikletler için yüksek tutuş, kısa fren mesafesi ve ıslak/kuru zemin güvenliği sunan ideal asfalt lastik takımıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Bursa'da yaşıyorum. Çok sıcak veya dondurucu soğuklar yaşanmıyor. Ortalama sıcaklık ve ortalama yağmur ile atlatıyoruz. Lastiğin ömrü çok önemli değil, her yıl değiştirebilirim. Önemli olan güvenli bir sürüş deneyimi yaşatacak olması. Ve tabii ki fiyatı
Son düzenleme: