Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba ben cross motor almak istiyorum 5000 TL gibi bir bütçem var aklımda Küba STR 250 vardı facebookta bir motosiklet sayfasına yazdığım yazıda uzak dur beş para etmez gibi yorumlar aldım benim için of road olsa daha iyi olur sadece köyde kullanacağım bide yayla gezileri...
Başlıkta belirttiğim gibi CBR 125R alacağım ekipman ise kask hariç gerisini alacağım bütçem pantolon,ceket,yeterse bot şeklinde 1500-2000 arası bir bütçe ayırmayı düşünüyorum yeterli olurmu?
Başlıkta belirttiğim gibi CBR 125R alacağım ekipman ise kask hariç gerisini alacağım bütçem pantolon,ceket,yeterse bot şeklinde 1500-2000 arası bir bütçe ayırmayı düşünüyorum yeterli olurmu?
Motorsikletle viraja girdiğimizde bazı yerlerde okuduğumda arka fren dışında ön frene de basmak anlamına geliiyormuş bu nasıl oluyor bilgi verirseniz minnettar kalırım nette birçok kez aradım ama istediğim sonuca ulaşamadım.
Öncelikle merhaba bu konuyu açarken iki motor arasında tercih yapmam gerekiyor yaşım 16 daha ehliyetim yok 01.01.2016'da yeni ehliyet yasasıyla A1(125cc'ye kadar) ehliyet alabileceğim bundan önce ilk motorum 8.sınıfta aldığım TVS APACHE RTR 150 şuan lise 2'deyim tercih ettiğim motor bunlar...