keremuyarrr kullanıcısının son içeriği

1. K

Rodaj nasıl yapılmalı?

12 Ağustos tarihinde sıfır km dominar 250 aldım. Şuan 600 km oldu, ilk bakımını yeni yaptırdım. Bu zamana kadar yer yer ani gaz açtım, yüksek devirli kullandım. Yeri geldi sakin sürdüm. Bir keresinde 130 km/h hıza çıktım. Genel olarak maksimum 5 bin devirde vites attım, ama bazı zamanlarda 7-8...
  2. K

Zincir Yağı Tavsiye

Dominar 250 kullanıyorum şuan 400 kmye yaklaştı zincir bakımı yapacağım. Zinciri gaz yağı ile temizleyeceğim ancak hangi yağı almalıyım kararsız kaldım? Putoline mi Motul C4 mü? Nedenleri ile söylerseniz sevinirim
  3. K

Dominar arka fren ses

Merhaba sıfır km dominar 250 motorumu cuma günü teslim aldım. 70 km yaptıktan sonra yolda düz ilerlerken arka frenden uğultu, inleme gibi bir ses geliyor. Bu ses sadece motor kompresördeyken geliyor, arka frene bastığımda kesiliyor. Sebebi ne olabilir?
  4. K

Rs200 VS Dominar 250

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 aydır cappucino 50 kullanıyorum. Şuan direkt olarak iki motordan birine geçiş yapmak istiyorum ancak kararsızım. Motordan beklentim şehir içi ve şehirler arası iyi bir performans. Bayılmadan çokta yormadan örneğin İstanbul dan Samsun a gidebilmek. 175 boy, 130...