Dominar arka fren ses

Merhaba sıfır km dominar 250 motorumu cuma günü teslim aldım.

70 km yaptıktan sonra yolda düz ilerlerken arka frenden uğultu, inleme gibi bir ses geliyor.

Bu ses sadece motor kompresördeyken geliyor, arka frene bastığımda kesiliyor. Sebebi ne olabilir?

Garantisi var zincir zincir dişlisi ile ilgili bir mevzu bence Buda montaj hatası montaj kaynaklı olabilir

Frene bastığımda ses kesiliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Bilmem olabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

Yaşar Ticaret servisi balata spreyi sıktı gönderdi

Balatanın kenarlarını 1mm kadar zımparalarsan ses kesebilir , yahut kullandıkça balata aşınır sesde gider ama 500 km de sürebilir 1500 km de..

Umarım gider, ehliyetim olmadığı için Bay moto servisine gidemiyorum Kadıköy tehlikeli benim için 😅

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Arkadaşlar başka fikri ve bilgisi olan var mı acaba?

Motorum boşta ilerlerken ve kompresörde giderken uğultu inilti gibi sesler geliyor arka frene bastığımda ses tamamen kesiliyor.

Servis balata spreyi sıktı gönderdi tozdandır vs dedi ama ses yine devam ediyor

Motosikleti
Ns200 15"
Bu bahsettiğiniz ses bana kalırsa hafif bir balata sürtme sesi gibi geliyor. Biraz daha kullanmayla geçmesi muhtemel bir durum.

Ses aslında pek hafif gibi değil, yarın videoya çekeceğim paylaşırım buradan.

Fikrini belirten herkese teşekkürler.

Bugün baymoto servise gittim, ölçüm ve testler sonrası arka diskin yamuk olduğu anlaşıldı garantiden değişecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar