Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sahibinden satılık 2006 model 5280km de servis bakımlı motorum satılıktır
.HYOSUNG gt 250 comet veya HONDA cbf 250 gibi naked sınıfı motorlarla takas edilebilir tabi diger motorunda benim motorum kadar temiz olması şartı ile...
FİYAT OLARAK 2650YTL İSTİYORUM...
BOLU/MERKEZ
KENAN ÖZEN...
arkadaslar benim movie 150 kullanma klavuzunda ilk 500km bakımında motor yagı ile dişli yagınıda degistirin yazıyor sizde de böyle bir sey var mı not: dişli yagının bir daha ki degişimi daha sonra 5000km yazıyor sizce dişli yagını ilk 500km de degiştirmelimiyim?
benim suanda B ehliyetim var ve A2 ehliyet alacagım ben B den A2 ye geciş icin ne kadar ödeyecegim saglık raporu alacakmıyım tekrar duyduguma göre yalnızca motor sınavına giriyormusum birde bana toplam kaca patlar simdiden tesekkürler
ewet arkadaslar uzun ugraslarım sonunda yeni motorumu alabildim ben honda innova ve yamaha ybr arsında gidip gelirken kymco movie xl modelinin 150cc olanının cıktıgını gördüm incelemelerim sonucunda önceden bahsettiğim bu iki motordan üstün oldugunu gördüm güc parca tork olsun bu iki motordan da...
arkadaslar ben bu ikisi arasında innovayı tercih ettim fiyat olarak pek fazla fark yok innova 125cc crypton 110cc siz benim yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz honda mı yamaha mı?
slm arkadaslar ben bolu dan kenan yeni üye olarak hepinizle tanışmak isterim aslına yeni sayılmam herzaman siteyi takip etmeme ragmen bir motorum olmadıgı için üye olmamıstım ama şimdi işler degişti. bir motor alacagım insallah. ben honda innova ve yamaha cripton dogrumu yazdım bilmiyorum bu iki...