Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2013 Nisan başında motora başlamayı planlıyorum. Herşeyden önce çok tedbirliyimdir. En önce kaskımı ( Shoei veya Nolan) araştırdım en iyi 2 kask markasıymış paraya kıyıp 500 tl civarında 5 yıldızlı bir kask almayı planlıyorum 500 tl canımdan daha kıymetli değil ya. Hudson deride 350...
Arkadaşlar honda spacy almayı düşünüyorum ;
MOTOR:4200 TL acaba ruhsat + plaka + sigorta + kasko falan herşeyi tam olarak ne kadar tutar yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Arkadaşlar boyum 1.80 - 65 kiloyum motora yeni başlayacağım. Scooter düşünüyorum ama karar veremiyorum . 3000- 4000 TL Arası tavsiye edebileceğiniz kendinizin kullandığı motorlar var mı ?
Herkese selamlar abilerim , ablalarım , kardeşlerim. Ben 18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. İçimde motor hevesi var. Motora Cbr 125 ile başlamayı planlıyorum. daha önce hiç motor sürmedim desem yeridir Arkadaşımın Yamaha Cryptonunu ( 110cc ) sürmüştüm bi 20 , 30 metre :queen: Haftaya...
Arkadaşlar motora başlıyacağım. Bayağı bir hevesim var :) Motor ne arabaya benziyo nede başka bir şeye :) Mayıs ayında CBR125 almayı düşünüyorum. Sizce motor seçimim doğru mu ? daha önce birazcık yamaha crypton sürdüm önerilerinizi bekliyorum saygılar...
arkadaşlar yamaha crypton motorum var 3.000 km de motorumu bütün kış boyunca çalıştırmasam ne olur bi zararı olur mu ? bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkürler. Saygılar...