Arama sonuçlarınız

1. K

düşüncelerim ve tavsiyeleriniz

Arkadaşlar 2013 Nisan başında motora başlamayı planlıyorum. Herşeyden önce çok tedbirliyimdir. En önce kaskımı ( Shoei veya Nolan) araştırdım en iyi 2 kask markasıymış paraya kıyıp 500 tl civarında 5 yıldızlı bir kask almayı planlıyorum 500 tl canımdan daha kıymetli değil ya. Hudson deride 350...
  2. K

Yeni motor için ruhsat plaka masrafları

Arkadaşlar honda spacy almayı düşünüyorum ; MOTOR:4200 TL acaba ruhsat + plaka + sigorta + kasko falan herşeyi tam olarak ne kadar tutar yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  3. K

Scooter Tavsiyesi

Arkadaşlar boyum 1.80 - 65 kiloyum motora yeni başlayacağım. Scooter düşünüyorum ama karar veremiyorum . 3000- 4000 TL Arası tavsiye edebileceğiniz kendinizin kullandığı motorlar var mı ?
  4. K

motora cbr 125 ile başlamayı planlıyorum

Herkese selamlar abilerim , ablalarım , kardeşlerim. Ben 18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. İçimde motor hevesi var. Motora Cbr 125 ile başlamayı planlıyorum. daha önce hiç motor sürmedim desem yeridir Arkadaşımın Yamaha Cryptonunu ( 110cc ) sürmüştüm bi 20 , 30 metre :queen: Haftaya...
  5. K

Yamaha crypton hakkında bilinmeyen özellikler ve olumlu , olumsuz yönleri

Arkadaşlar yamaha crypton hakkında bilinmeyen özellikler vs. + veya - yönlerini söylerseniz sevirim saygılar... :)
  6. K

Yeni başlayacağım önerilerinizi bekliyorum abilerim

Arkadaşlar motora başlıyacağım. Bayağı bir hevesim var :) Motor ne arabaya benziyo nede başka bir şeye :) Mayıs ayında CBR125 almayı düşünüyorum. Sizce motor seçimim doğru mu ? daha önce birazcık yamaha crypton sürdüm önerilerinizi bekliyorum saygılar...
  7. K

motorumu bütün kış boyunca çalıştırmasam ne olur

arkadaşlar yamaha crypton motorum var 3.000 km de motorumu bütün kış boyunca çalıştırmasam ne olur bi zararı olur mu ? bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkürler. Saygılar...

Yeni mesajlar