Karahisar03 kullanıcısının son içeriği

1. Karahisar03

3 Ülke, 3 Bin Km.(Karahisar03,Erol.Muhammet)

Öncelikle bütün arkadaşlara selam ve sevgilerimi iletiyorum. Motosiklet Net' de çok sevdiğim , saydığım ve görüştüğüm arkadaşlarımız var., ve sezon açılışı diyebileceğimiz, aktif olarak başka sitede yazdığım ama , paylaşım ile bilgi alışverişinin en güzelinin yaşandığı bu forumda da bu gezimizi...
  2. Karahisar03

8 Gün, 8 Ülke, 2 Vstrom ve 2 Delikanlı.

Tüm arkadaşlara selam ve sevgilerimi iletiyorum. Aktif olarak başka sitelerde bulunsam da yapmış olduğumuz gezimizi, sizlere fikir vermesi, merak ettiğiniz şeyleri sorma imkanı ve aramızda paylaşım olması için burada sizler içinde müsaadenizle yayınlamak isterim. Umarım faydalı bir paylaşım...
  3. Karahisar03

Doğu Karadeniz - Batum -İzmir (Ağustos 2011)

15 Ağustos günü otobüsle İzmir den Amasya ya hareket ettim. Amasyada bıraktığım motorumu alarak sabahın erken saatlerinde yola çıktım. İlk etapta Rize ye ulaştım. Burada işlemlerimi bitirdim ve 17 Ağustos ta Eşimide Trabzon Havaalanından alarak turumuza başladık. Samsun a giderken havanın...
  4. Karahisar03

YAPTA Topcase üzeri portbagaj imalatım (Yaptak)

Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar. Uzun zamandır Topcase üzerine portbagaj demiri aramaktaydım. Birçok sitede gördüm fiyatları bana çok uçuk geldi. Bende kendim yapmaya karar verdim. Nihayet dün boş zamanımı buna ayırdım .Bunun için ilk önce uygun demir boru aradım ve buldum. Kafamda...
  5. Karahisar03

Klr 650 Ile Adana-antalya-izmir

Selam sevgili arkadaşlar. Planladığım gezimi yaptım ve döndüm. Bu süre zarfında resimleri yükleme fırsatım olmadı, ancak dönüşte başlık açabiliyorum. Lafı uzatmadan geziye geçelim. Haritada güzergahımı belirlemiştim zaten hesapta 1047 Km yol görünüyor. By Karahisar03 Motorumu yükledim ve...
  6. Karahisar03

Adana pozantı Karahisar03 Selamlar.

Selam arkadaşlar. Pozantı da ikamet etmekteyim. KLR 650 sahibiyim. Yolu burdan geçen tüm arkadaşları beklerim. selam ve saygılarımla.

Yeni mesajlar