kaptancanali kullanıcısının son içeriği

1. K

Kasislerde gelen şıkırdama sesi

İyi günler pulsar as150 sahibiyim. Son zamanlarda kasislerden geçerken arka taraftan şıkırdama gibi bir ses gelmeye başladı. Ses Arka teker kasisten düştüğü anda geliyor. Sebebi ne olabilir?
  2. K

Rms çantalar nasıldır? (yerli üretim)

Maxem alıcaktım bu markayı gördüm sizce kayda değer bir kalite farkı varmı?
  3. K

Uygun kask kamerası önerisi

150 tlye kadar uygun iş görecek sağlam kask kamerası önerebilirmisiniz? Aynaya monte edilebilende olur.
  4. K

Ara yag degisimi garanti disi burakirmi?

Bajaj icin soruyorum arkadaslar, kendim ara yag degisimi yaparsam garantide bir sorun olurmu?
  5. K

Bajaj Pulsar ns-as 150 ara yağ değişimi

Arkadaşlar bende as150 var, bildiğiniz üzere 2. bakım 4500-5000 arası, ben 2500lerde kendim yağ değişimi düşünüyorum, ara yağ değişimi yapan varmı? Kitapçığında 1.2 lt 20w50 yazıyor. 2 litre motul bulursam almayı düşünüyorum ama kalan yağ boşa gidecek daha önce değişen varsa nasıl halletti.
  6. K

Boğaz köprüsü girişinde polis durdurdu

Selam arkadaşlar boğaziçi köprüsüne Beşiktaş tarafından giriş yaparken emniyet şeridinde ilerliyodum polis durdurdu. İlk aklıma gelen emniyet şeridenden gidişim oldu fakat az önümdeki scooter da emniyet şeritinden polisin yanından geçti gitti. Polis plakama baktı ehliyetimi aldı elindeki tablet...
  7. K

Sigorts tavan fiyat uygulaması hikaye çıktı

Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
  8. K

Karbüratörlü pulsar kullanıcılarına sorum olacak

Dün 750 kmde Pulsar AS150 aldım. Sürerek evime döndüm, sıkışık trafikte bir iki kez boştan 1. vitese geçmediği oldu basıyorum geçmiyor, motoru mecvuren 2 de kaldırdım. Bu sorunun sebebi nedir? Yaşayan varmı? Diğer sorum ise bu sabah hava 13 dereceye inmişken deneme için çalıştırdım nazlandı...
  9. K

Pulsar as 150 çanta taşıma demiri

Arkadaşlar Bu ns ler için satılan çanta demiri as lere uyuyormu? Kimi satıcı evet diyor kimisi hayır diyor kimisi bilmiyorum diyor.
  10. K

Pulsar ns150 vs Hunk 150

Arkadaşlar iki motoruda kullanan, serilik titreşim ve konfor hakkında değerlendirme yapabilirmi?
  11. K

Pulsar as150 , tvs apache180 vibrasyon

Arkadaslar hangisi titresim konusunda daha iyidir? 100km ile sabit hizla giderken hangisi daha az titrer
  12. K

Sürekli köprüden geçiyorum ama hgs kesmiyor

Arkadaşlar hgs çıkardım, haftada 3 gün 1. köprüden karşıya geçip dönüyorum. Geçerken ceza yazmıyor sürekli sistemden kontrol ediyorum ne bakiye yemiş neden ihlal var. İlk geçişimin üzerinden 3.5 hafta geçti, motoru algılayamıyormu?
  13. K

Tvs apeche rtr180 mi bajaj as150 mi

Arkadaslar ikisinide goruntu olarak cok begendim. Ozellikle her ikisinide kullanan varsa performans konfor vb bakimdan degerlendirebilirmi? 1 ay icinde alicam
  14. K

Zorunlu trafik sigortası indirimi

Martta 500 tl ye yaptırdığım sigortadan iade olacakmı? Bazı yerlerde evet bazı yerlerde hayır yazıyor.
  15. K

TVS rtr 180

TVS rtr 180 kullanan varmı hiçbir bilgi bulamadım hakkında kimisi modifiyeli çakma filan diyor.

Yeni mesajlar