Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler pulsar as150 sahibiyim. Son zamanlarda kasislerden geçerken arka taraftan şıkırdama gibi bir ses gelmeye başladı. Ses Arka teker kasisten düştüğü anda geliyor. Sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar bende as150 var, bildiğiniz üzere 2. bakım 4500-5000 arası, ben 2500lerde kendim yağ değişimi düşünüyorum, ara yağ değişimi yapan varmı? Kitapçığında 1.2 lt 20w50 yazıyor. 2 litre motul bulursam almayı düşünüyorum ama kalan yağ boşa gidecek daha önce değişen varsa nasıl halletti.
Selam arkadaşlar boğaziçi köprüsüne Beşiktaş tarafından giriş yaparken emniyet şeridinde ilerliyodum polis durdurdu. İlk aklıma gelen emniyet şeridenden gidişim oldu fakat az önümdeki scooter da emniyet şeritinden polisin yanından geçti gitti. Polis plakama baktı ehliyetimi aldı elindeki tablet...
Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
Dün 750 kmde Pulsar AS150 aldım. Sürerek evime döndüm, sıkışık trafikte bir iki kez boştan 1. vitese geçmediği oldu basıyorum geçmiyor, motoru mecvuren 2 de kaldırdım. Bu sorunun sebebi nedir? Yaşayan varmı?
Diğer sorum ise bu sabah hava 13 dereceye inmişken deneme için çalıştırdım nazlandı...
Arkadaşlar hgs çıkardım, haftada 3 gün 1. köprüden karşıya geçip dönüyorum. Geçerken ceza yazmıyor sürekli sistemden kontrol ediyorum ne bakiye yemiş neden ihlal var. İlk geçişimin üzerinden 3.5 hafta geçti, motoru algılayamıyormu?
Arkadaslar ikisinide goruntu olarak cok begendim. Ozellikle her ikisinide kullanan varsa performans konfor vb bakimdan degerlendirebilirmi? 1 ay icinde alicam