Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar öncelikle bu devirde bile gününüz güzel geçsin abilerim kardeşlerim,
bundan 2.5 sene önce bir akraba bes yapalım dedi cart curt her ay bin lira ateşliyordum sonra saçma geldi bana 3 yıl ardından çıkmak istesem %15 ini kazanabiliyorum ve hesapladığımda karşıma komik bir rakam...
iş bulamadağımı söylemedim askerlikten sonra iş bulma olasılığı açılıyor mu dedim firmalar için bu mu gerekli yoksa tecil hakkımı kullanıp 2 sene kendimi geliştirip köşeye az buçuk bişi atıp gitmek var logoyu oyuncak gibi kullanıyorum sap programında yeniyim geliştirip gitmek var yarım yamalak...
doğru diyorsunuz bende eski çalıştığım firmanın grup firmasına vesile oldum ve 2 yıl 7 ay tecrübem var 2 programı da adım gibi biliyorum ve yetersiz hissediyorum o yüzden şirkete de tecil ettirdim 5 sene dedim çünkü yerime başkasını alacaklar o yüzden 2 sene yaptığım birikim haklısınız bu...
abi senin yaş cidden geçmiş üniversiteyi bu yüzden okumayı sevmiyorum tecrübe edinmek benim için daha önemli allah yardımcımız olsun valla olsun geç olsun güç olmasın
1772025070
çok üzüldüm abim cidden Allah yardımcın olsun sanırım 2-3 sene birikim ve kendimi geliştirip gideceğim çünkü aynen...
Bende borçları yazın kapatyorum bir yanım birikim yapıp git gelince iş bulana kadar idare et o parayla diyor ama yaş 23 oluyor öteki tarafım beş parasız git geldiğinde daha kolay bulursun iş diyip öyle birikim yap diyor
6 ayı kız arkadaşım napar ne eder diye gitmemezlik yapmıyorum 6 ay sonra askerlik yaptım geldim iş bulma durumum açılır mı yoksa 2 sene de kenimi daha çok geliştirip birikim yapım gideceğim
1772020274
partnerim herşeyi biliyor ve beni ne olursa olsun destekliyor bunu bir kenaa bırakıp girdiğim...
Bu sefer motor dışı konu açıyorum büyüklerimin tavsiyelerine ihtiyacım var :)
Askerliğimi bir iş ve düzenimi kurmak için (birikim vs.) tecil ettim 5 sene ama 2 martta 20 yaşıma gireceğim 25 yaşında askere gitmek ne kadar makul sevdiğim bir kız var ve ilerde beraber yaşama durumum var onun...
ben ehliyet aldığımda hocalar çok ilgisizdi yanımda at yarışı oynuyordu resmen arabayı ilk defa orda öğrendim kurallara da uymak fıtratım da var ben kazandım uzun süre araba sürmesemde kurallara daha çok uymayı motor ehliyeti alırken öğrendim empati yapmak gerekiyor şahsen sağ sol ve dikiz...
Gününüz güzel geçsin abilerim dostlarım,
A ehliyeti almaya 2027 nisan ayını beklemem lazım 200-250 bandında çift silindirli tecrübe edineceğim motor arıyorum 450SR lar var ikinci el 10k km ye kadar çoğu kişi de japon al diyorlar japonda r25 mt25 lere baktı hiç o fiyata temizleri yok ya sıfır...
tekrardan geçmiş olsun a ehliyetine geçeceğim için 2027 nisan ayında o zamana kadar tecrübe olsun diye 450 sr kullanmak daha mantıklı geliyor zaten ss bir motora geçiş yapacağım ss sürmek mantıklıdır aklıma takılan şu o zamana kadar ağır bir sıkıntı çıkarır mı?