Arama sonuçlarınız

1. Kafasıkarışıkadam

Bese girmek mantıklı mı

Herkese merhabalar öncelikle bu devirde bile gününüz güzel geçsin abilerim kardeşlerim, bundan 2.5 sene önce bir akraba bes yapalım dedi cart curt her ay bin lira ateşliyordum sonra saçma geldi bana 3 yıl ardından çıkmak istesem %15 ini kazanabiliyorum ve hesapladığımda karşıma komik bir rakam...
  2. Kafasıkarışıkadam

Askerlik yüzünden iş bulamamak

bana bu görüş lazımdı başlığın kusuruna bakmayın :))
  3. Kafasıkarışıkadam

iş bulamadağımı söylemedim askerlikten sonra iş bulma olasılığı açılıyor mu dedim firmalar için bu mu gerekli yoksa tecil hakkımı kullanıp 2 sene kendimi geliştirip köşeye az buçuk bişi atıp gitmek var logoyu oyuncak gibi kullanıyorum sap programında yeniyim geliştirip gitmek var yarım yamalak...
  4. Kafasıkarışıkadam

yaşamış abilerimizden fikir alıyorum askere gitmek istemesem kredi çeker bedelli yaparım bizim arkamızda kimse yok yazmak için yazma derim
  5. Kafasıkarışıkadam

doğru diyorsunuz bende eski çalıştığım firmanın grup firmasına vesile oldum ve 2 yıl 7 ay tecrübem var 2 programı da adım gibi biliyorum ve yetersiz hissediyorum o yüzden şirkete de tecil ettirdim 5 sene dedim çünkü yerime başkasını alacaklar o yüzden 2 sene yaptığım birikim haklısınız bu...
  6. Kafasıkarışıkadam

abi senin yaş cidden geçmiş üniversiteyi bu yüzden okumayı sevmiyorum tecrübe edinmek benim için daha önemli allah yardımcımız olsun valla olsun geç olsun güç olmasın 1772025070 çok üzüldüm abim cidden Allah yardımcın olsun sanırım 2-3 sene birikim ve kendimi geliştirip gideceğim çünkü aynen...
  7. Kafasıkarışıkadam

Bende borçları yazın kapatyorum bir yanım birikim yapıp git gelince iş bulana kadar idare et o parayla diyor ama yaş 23 oluyor öteki tarafım beş parasız git geldiğinde daha kolay bulursun iş diyip öyle birikim yap diyor
  8. Kafasıkarışıkadam

6 ayı kız arkadaşım napar ne eder diye gitmemezlik yapmıyorum 6 ay sonra askerlik yaptım geldim iş bulma durumum açılır mı yoksa 2 sene de kenimi daha çok geliştirip birikim yapım gideceğim 1772020274 partnerim herşeyi biliyor ve beni ne olursa olsun destekliyor bunu bir kenaa bırakıp girdiğim...
  9. Kafasıkarışıkadam

maalesef bir yandan da üniversite ve kpss sınavını geçmeye çalışıyorum hemde kız arkadaşımla yaşayacağım için şehir dışında çalışamam
  10. Kafasıkarışıkadam

Bu sefer motor dışı konu açıyorum büyüklerimin tavsiyelerine ihtiyacım var :) Askerliğimi bir iş ve düzenimi kurmak için (birikim vs.) tecil ettim 5 sene ama 2 martta 20 yaşıma gireceğim 25 yaşında askere gitmek ne kadar makul sevdiğim bir kız var ve ilerde beraber yaşama durumum var onun...
  11. Kafasıkarışıkadam

Kadın sürücü problemi

ben ehliyet aldığımda hocalar çok ilgisizdi yanımda at yarışı oynuyordu resmen arabayı ilk defa orda öğrendim kurallara da uymak fıtratım da var ben kazandım uzun süre araba sürmesemde kurallara daha çok uymayı motor ehliyeti alırken öğrendim empati yapmak gerekiyor şahsen sağ sol ve dikiz...
  12. Kafasıkarışıkadam

A ehliyetine kadar tecrübe motor

olası piyasa ve beynim hep ikilem arasında kalıyor kusura bakmayın canım sıkılıyor sanırım 😂
  13. Kafasıkarışıkadam

A ehliyetine kadar tecrübe motor

Gününüz güzel geçsin abilerim dostlarım, A ehliyeti almaya 2027 nisan ayını beklemem lazım 200-250 bandında çift silindirli tecrübe edineceğim motor arıyorum 450SR lar var ikinci el 10k km ye kadar çoğu kişi de japon al diyorlar japonda r25 mt25 lere baktı hiç o fiyata temizleri yok ya sıfır...
  14. Kafasıkarışıkadam

A2 ehliyet için en uygun motor

tekrardan geçmiş olsun a ehliyetine geçeceğim için 2027 nisan ayında o zamana kadar tecrübe olsun diye 450 sr kullanmak daha mantıklı geliyor zaten ss bir motora geçiş yapacağım ss sürmek mantıklıdır aklıma takılan şu o zamana kadar ağır bir sıkıntı çıkarır mı?
  15. Kafasıkarışıkadam

geçmiş olsun bir kaza mı vazgeçiş mi yoksa bu arada dominar çift silindir olsaydı aklımda o var vibratör misali diyorlar
  16. Kafasıkarışıkadam

Kafa bi milyon bu konuda 1 sene sonra a ehliyetine geçip r7 - cbr650r vs.alırım diyorum bi yandan da a ehliyetine geçeceğim zaten hem öğrenim açısından şu an 450sr kullanım bi kaç sene hem tecrübe olur diyorum diğer bi düşüncem 100-120k bandında bir motor alıp bütçemi hem rahat yükseltip hemde...
  17. Kafasıkarışıkadam

valla bir çinli altımda bozulacağına bir japon bozulsun daha iyi
  18. Kafasıkarışıkadam

yaş 20 ve askerliği 5 sene tecil ettik iş için 1 sene birikimle yaş 21 olur geri kalanını 2 sene taksitle krediyle alsak 23-24 e dayanıyoruz şuna bak yurt dışındaki insanlar parayı nereye harcayacaklarını şaşırıyorlar biz ömrümüzü harcıyoruz onların oyuncak dedikleri aletlere 😂 bu arada cbr...
  19. Kafasıkarışıkadam

bu a2 fiyat politikalarına baktım apache alıp bütçemi biriktirip 1 sene sonra a ehliyetiyle artık r25 mt parasına daha güzel bir motor bakıyorum r7 de kaldım
  20. Kafasıkarışıkadam

TVS Raider'mı Drift L'mi?

drift l nin tek bir avantajı başlangıç motoru olarak çok iyi vur kır parçala trendyolda bile parçası bulunuyor duruşu güzel bende senin gibi kararsız kalıp tvs raider çıkınca tüm kötü yorumları kenara alıp direkt satın aldım 2.el az km lerde freninin kampana olup olmaması hakkında hiçbir bilgim...

Yeni mesajlar