A ehliyetine kadar tecrübe motor

Motosikleti
tvs raider 125
Gününüz güzel geçsin abilerim dostlarım,
A ehliyeti almaya 2027 nisan ayını beklemem lazım 200-250 bandında çift silindirli tecrübe edineceğim motor arıyorum 450SR lar var ikinci el 10k km ye kadar çoğu kişi de japon al diyorlar japonda r25 mt25 lere baktı hiç o fiyata temizleri yok ya sıfır motor yapılmış en yüksek 2017-18 modeller sizce alınır mı hiç güven vermiyor bu piyasada yoksa Qj srk 400rr lar var belirttiğim tarihe kadar götürür mü beni ben motora çok özen gösteriyorum teker yapma gibi bi derdim yok sadece uzun yollarda arada sırada top speed deniyorum onun dışında 120-140 arası çok az denilecek kadar titreşimsiz gitmek istiyorum.
Bu arada parça sorunu benim için önemli değil ufak tefek düşmesi olur rüzgarda olduğu yerde çok düşürmüşlüğüm var motorlarda tek parça ya sinyal yada debriyaj fren maneti ihtiyacım olur grenaj masrafım çıkmaz asla

Motosikleti
Motorsuz
Diğer konunda ne tatmin etmedi seni yeni konu açma gerekesimi duydun :D

Motosikleti
Mondial Grumble
A ehliyeti almaya 2027 nisan ayını beklemem lazım 200-250 bandında çift silindirli tecrübe edineceğim motor arıyorum 450SR lar var ikinci el 10k km ye kadar çoğu kişi de japon al diyorlar japonda r25 mt25 lere baktı hiç o fiyata temizleri yok ya sıfır motor yapılmış en yüksek 2017-18 modeller sizce alınır mı hiç güven vermiyor bu piyasada yoksa Qj srk 400rr lar var belirttiğim tarihe kadar götürür mü beni ben motora çok özen gösteriyorum teker yapma gibi bi derdim yok sadece uzun yollarda arada sırada top speed deniyorum onun dışında 120-140 arası çok az denilecek kadar titreşimsiz gitmek istiyorum.
Bu arada parça sorunu benim için önemli değil ufak tefek düşmesi olur rüzgarda olduğu yerde çok düşürmüşlüğüm var motorlarda tek parça ya sinyal yada debriyaj fren maneti ihtiyacım olur grenaj masrafım çıkmaz asla
Bence git ucuzdan dominar 400 veya 250 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4. Konu da açılırsa adminlerin kafası karışacak

Kardeşim bu kadar düşünme düşün de bu kadar değil.
Var imkanın al gitsin dert yokken dert açıyon başına şu stres çekilmez.

1 sene sonra satıcaksan 450 sr al piyasası var satarken uğraştırmaz tecrübelenmek için kısa süreli iyi bir motor olduğunu düşünüyorum

Isteklerin çok biçimsiz.

O paraya alacağın motorun top speedi en baba 160-180 civarı, nasıl 140 ile titreşimsiz gitmesini bekliyorsun? Hele ki tek silindirde.. V strom 250 den başka titremeyen motor yok o aralıkta. O yüzden sorunun cevabını 100 yıl da arasan bulamazsın, çünkü yok. Hondanın 500cc bloklarında bile titreşim şikayeti var. Önce bunu kabullen, sonra diger isteklerine uygun motor bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar