Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
660 serisi güzeldi
Tiger ile 800e geçtiler ama daha istenilen düzeyde satamadı (Tr pazarı için konuşuyorum)
800 trident inş böyle olmaz
Eski 660 trident sahibi olarak ben motordan çok memnundum
Triumph'ın kötü yanı yeni motorla seriyi geliştiriyorsun ama fren ve amortisörler hala eski motorla...
Cardo ve sena'ların bazı modelleri birbiriyle eşleşmiyor ay da eşleştirmek için 40 takla atıyosun
Knmaster alma diyen olmuş ama bence alınır. tam f/p ürünü
Garanti durumları marka ne olursa olsun sorun yani. Burası Türkiye :)
Adam 0 araba alıyo onu bile bayi değişmiyor ya da sorununu git...
Gt Air2 ve Nxr2 kask kullanıyorum
Profilindeki motora sahipsen Xspirit ok, ama Nxr da olmaz değil. İkisi farklı kabuklara sahip. Nxr yapısı itibariyle 250-300km'ler görecek kask değil. O yüzden ses konusunda rahatsız edebilir. Diğer arkadaşların yazdığı Schubert c5'i ben de merak ediyorum. O da...
Bu Korlas'ın en güzel yalanı. Hiç bir modeli "son" değil. Watergarden otoparkına inin yukarıda son 1 tane 2 tane kaldı abi dediği modellerin aşağıda onlarca olduğunu görebilirsin :)
765 jr motogp zaten :)
cidden o sınıfta 765in bileğini bükebilecek bi motor yok
triumph grubumuz var, herkesin bi gün almak istiyorum dediği model :)
geçenlerde biraz gazladık bunlarla saçma hızlanmaları var.
Dediğiniz eksi yönlere katılıyorum, hem uzun boylu insan işi hem de artçılı...
Tiger sürüş perfomansı haricinde herşeyiyle Tracerdan önde. Bütçe de el veriyorsa 21-22 model almaktansa 23-25 tiger almak daha mantıklı
Triumph'ın bakım aralıkları uzun olabilir ama arada yağına suyuna baktırmak için yine servise uğramak elzem bence. Ben trident varken motordan ve markadan...