Arama sonuçlarınız

1. K

Servis ücretini paylaş

Eski vespa sahibiyim. Bugün g*t kadar vespaların bile rodaj bakımı 3500TL O yüzden bişey demiyorum
  2. K

Servis ücretini paylaş

Ducati'nin neyi varmış :unsure: Rodaj bakımına Korlas'ta 6k verdim Geçen sene de Trident için bakıma 5k vermiştim
  3. K

Shoe GtAir3 kask

yok, sadece kask için yazdım eye ride'ın fiyatı da zaten sitede yazıyor
  4. K

Motosikletini Göster !

5. K

Shoe GtAir3 kask

Sayfadaki fiyat saçma Avrupa'da 500-600€ bandında gt-air3 Eye-Ride'ı indirimli fiyattan aldık diyelim 800-900€'ya gelir :)
  6. K

Tavsiye?

İyi detailing markalarının ürünleri güzel ama pahalıdır f/p ürünü olaran en iyisi ph değeri 0 olan Dalin :)
  7. K

Yeni Triumph Trident 800

660 serisi güzeldi Tiger ile 800e geçtiler ama daha istenilen düzeyde satamadı (Tr pazarı için konuşuyorum) 800 trident inş böyle olmaz Eski 660 trident sahibi olarak ben motordan çok memnundum Triumph'ın kötü yanı yeni motorla seriyi geliştiriyorsun ama fren ve amortisörler hala eski motorla...
  8. K

İntercom önerileri alınır

Cardo ve sena'ların bazı modelleri birbiriyle eşleşmiyor ay da eşleştirmek için 40 takla atıyosun Knmaster alma diyen olmuş ama bence alınır. tam f/p ürünü Garanti durumları marka ne olursa olsun sorun yani. Burası Türkiye :) Adam 0 araba alıyo onu bile bayi değişmiyor ya da sorununu git...
  9. K

Seçin Bakalımm

Her eldiven için ayrı konu açmayın. Bi konu açtın oradan devam
  10. K

Karar Verilemeyen Bir Kask Hikayesi...

Gt Air2 ve Nxr2 kask kullanıyorum Profilindeki motora sahipsen Xspirit ok, ama Nxr da olmaz değil. İkisi farklı kabuklara sahip. Nxr yapısı itibariyle 250-300km'ler görecek kask değil. O yüzden ses konusunda rahatsız edebilir. Diğer arkadaşların yazdığı Schubert c5'i ben de merak ediyorum. O da...
  11. K

YURT DIŞINDAN ELDİVEN VE MONT

2sini de denemeden almayın. Bulunduğunuz ilde motor mağazası varsa (ist'dan olmadığınızı varsayıyıyorum) fc'den baktığınız modelleri mağazada deneyin. Aradığınız bütçeler dahilindeki montlar genelde yazlık olur
  12. K

21-22 Tracer 7 vs 23-25 Tiger 660?

Bu Korlas'ın en güzel yalanı. Hiç bir modeli "son" değil. Watergarden otoparkına inin yukarıda son 1 tane 2 tane kaldı abi dediği modellerin aşağıda onlarca olduğunu görebilirsin :)
  13. K

Street Triple RS kullanici yorumu, bilinmeyenler

765 jr motogp zaten :) cidden o sınıfta 765in bileğini bükebilecek bi motor yok triumph grubumuz var, herkesin bi gün almak istiyorum dediği model :) geçenlerde biraz gazladık bunlarla saçma hızlanmaları var. Dediğiniz eksi yönlere katılıyorum, hem uzun boylu insan işi hem de artçılı...
  14. K

2 el motor alicam ama sigortası islemleri nasıl

Sigorta işlemini noterden önce zaten yaptırmak zorundasınız. Yaptırmazsanız noter sistemi satışa izin vermiyor
  15. K

21-22 Tracer 7 vs 23-25 Tiger 660?

Tiger sürüş perfomansı haricinde herşeyiyle Tracerdan önde. Bütçe de el veriyorsa 21-22 model almaktansa 23-25 tiger almak daha mantıklı Triumph'ın bakım aralıkları uzun olabilir ama arada yağına suyuna baktırmak için yine servise uğramak elzem bence. Ben trident varken motordan ve markadan...
  16. K

Shell yakıt kullanma

Aynen böyle :) Bajaj iyi shell tu kaka Servisteki arkadaş da diğer servislerle bir olup merkeze bu konularla ilgili bilgi vermemiş mi hiç :=)
  17. K

GS'e Veda Trident'e Merhaba :)

Ben de böyle düşünüp Multi'ye geçtim :) 1760471845 Bu arada Trident sınıfında açık ara herşeyiyle önde. Tam bi f/p motoru
  18. K

Ducati Multistrada V2 | V2 S

Desmo'ya gelecek km'ye kadar kullanmam. Sıkılırım :)
  19. K

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI

Kawasaki'ye 500-415k diyosunuz Trident çok daha dolu 0'ı 499k 2024 2.eli 400k civarı alınıyor Her türlü kawasakiden çok daha dolu motor Tercih edilebilir
  20. K

Ducati Multistrada V2 | V2 S

Desmolu / o kadar binmeyeceğim için benim için sorun teşkil etmeyeceği için tercih ettim 2025i y.içi-y.dışı fuarda inceleyenlerle de konuştum Beğeneni duymadım

Yeni mesajlar