Ducati Multistrada V2 | V2 S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlarda var mı bilmiyorum ama eski ducatilerde redline diye bir şey yok.
ducatinin patentli sübap teknolojisi sayesinde basabildiğin kadar bas. limit yok.
fiyatları pahalı olmasa herkesin düşüneceği bir marka. ama işte ülkemiz şartları belli. :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunlarda var mı bilmiyorum ama eski ducatilerde redline diye bir şey yok.
ducatinin patentli sübap teknolojisi sayesinde basabildiğin kadar bas. limit yok.
fiyatları pahalı olmasa herkesin düşüneceği bir marka. ama işte ülkemiz şartları belli. :(

Basabildiğin kadar bas, ta ki motor boğulana ya da kesiciye girene kadar. :) Velhasıl redline'i olmayan motor yoktur. Redline'i yüksek olan motor vardır.

Basabildiğin kadar bas, ta ki motor boğulana ya da kesiciye girene kadar. :) Velhasıl redline'i olmayan motor yoktur. Redline'i yüksek olan motor vardır.

Kesici başka bir şey redline bölgesi farklı bir şey. Ktm kullanmışsın hep, var mıydı eski düzen kadranlı motorlarında kırmızı alan?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kesici başka bir şey redline bölgesi farklı bir şey. Ktm kullanmışsın hep, var mıydı eski düzen kadranlı motorlarında kırmızı alan?
TFT öncesi Superduke ta da yok redline. Neymiş, KTM inanmıyormuş redline'a, bas basabildiğin kadar...

Bana öyle geliyor ki pazarlama taktiğinden başka bir şey değil. Lakin varsa kadrana kırmızı boya koymamanin herhangi bir faydası, öğrenmek isterim tabii ki.

Şair burada,

Kirmizi boyali kisimdan sonrasi beni baglamaz,sonra yan yatti camura batti,ariza yapti diye aglama diyor...

Kisaca,``ağam ben iptalim`` olayi...:cherry:

Yaklaşık 4 sene sonra konuyu hortlatalım
Kaporasını verdiğim V2s'i kısmetse haftaya alacağım. Çokca kullanıcı yorumu aldım, test videoları fln izledim.

V2s hakkında sizlerin görüşü nedir?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kaporasını verdiğim V2s'i kısmetse haftaya alacağım. Çokca kullanıcı yorumu aldım, test videoları fln izledim.

desmolu mu desmosuz mu

hayırlı olsun. hiç kullanmadım ama guzel motor.

bu yıl dukati yılı olacak dediğimde herkes gulmuştu..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Hayırlı olsun şimdiden. 2025 model yeni motor kullanıyor. Fuarda çok beğendim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

desmolu mu desmosuz mu
Kapora denmiş ben desmosuz yeni model diye yorumladım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Desmolu / o kadar binmeyeceğim için benim için sorun teşkil etmeyeceği için tercih ettim
2025i y.içi-y.dışı fuarda inceleyenlerle de konuştum
Beğeneni duymadım
Nesini beğenmemişler acaba, yapılan tüm değişiklikler olumlu görünüyor. (Küçük vitesleri kısaltmışlar biraz, sanırım en çok tepkiyi o çekti...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar