Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bütçeniz varsa 1400 tercih etmeniz daha doğru olacaktır aradaki segment farkı fazlaca belli olur, hatta mümkünse motomax mağazasına gidin ve ikisini de bi kafanıza takın.
Merhaba değerli forumdaşlarım, yakın zamanda ikinci el bir GoPro hero 5 session aldım, asıl amacım oyle içerik üretmek vs değil paket atarken kendi kendime konuşup gün içinde başıma gelenleri kaydetmekti, bunun içinde kameradan sonra bir mikrofona ihtiyacım oldu internette boya adlı markanın...
Merhaba lastikleri değişmedim, ben alistim ve satmayı planlıyorum artık, ama siz kullanmaya devam edecekseniz kesinlikle değiştirin çünkü 3000km den sonra iyice jelibon haline geliyor lastikler ve sicak asfaltta bile kayiyor… unutma duramazsan ölürsün. İyi sürüşler
Merhaba değerli forumdaşlarım bu gun sizinle hint malı motorumda yaşadıgım benzin olayını anlatmak istedim ve sizlerin bu konudaki fikir ve önerilerinizi de merak ediyorum açıkcası.
2 ay önce sıfır bir TVS RAİDER aldım ve bayi 5 BİN TL değerinde SHEELL yakıt kartı hediye etti UMA nın yaptığı...
Merhaba tvs raiderin stok lastiklerini değiştirmek istiyorum fakat uygun ebat bulamadim mumkunse 3-4 mevsimlik lastik istiyorum her dönem değişecek gücüm yok aranizda kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olmasini isterim iyi forumlar.
Merhaba scorpion exo 391 kaskim için interkom önerisi alabilir miyim pek bütçem yok 1000₺-1500₺ arası bir rakam düşünüyorum kullanıp önerdiklerinizi yazarsaniz sevinirim 🙏
Merhaba geçen açtığım konuda 50cc mondial motorumla servisin kesinlikle ilgilenmediginden bahsetmistim motorumun rodaj bakimi geldi ve bana arıza randevusu yok diyen servis 50CC motor için 1000TL rodaj bakimina para istiyor.sizce garanti dışı kalmamasi icin serviste mi yaptırmalıyım yoksa yari...
Merhaba 13 haziran 2024 tarihinde ABAYLAR autopia şubesinden sıfır mondial wing aldim motorda 50 kilometre sonra elektrik arizasindaj dolayı motora elektrik gelmemeye başladı kontağı çevirince tepki yoktu fakat akü baglantisindaki kablolari biraz sallayinca geldiğini farkettim bu şekil devam...
Selamlar geçen bir motor alma fikrim olduğundan bahsetmişttim bütçem pek yok ama ikinci el alacağım için seçenek biraz var. Eski 2015 vb kasa pcxlerin motor ömürleri ne kadardır kuryelik vb yapmayacağım günlük bineceğim bazi arkadaşlar 300 bin lere kadar gider yazmış fakat ben pek gerçekçi...
Merhaba istanbulda oturuyorum ve yakin zamanda bir mondial drift L almayi planliyorum fakat ilk motorum olacak ve inceleme kismindan pek anlamiyorum forumda olan arkadaşlar istanbulda olan bildikleri moto ekspertiz yapan yerler varsa soylerse çok memnun olurum
Merhaba ilk motorum olacak sıfır olmasi onemli daha once supersport ve naked düşündüm fakat İstanbul icinde genellikle artçı ile gezeceğim icin scooter daha mantikli geliyor bu iki model arasinda kaldim strada daha teknolojik ve pcx e benzediği icin hoşuma gitti sizin de fikirlerinizi almak istedim