GoPro Hero5 Session mikrofon bağlama eziyeti !!!

Merhaba değerli forumdaşlarım, yakın zamanda ikinci el bir GoPro hero 5 session aldım, asıl amacım oyle içerik üretmek vs değil paket atarken kendi kendime konuşup gün içinde başıma gelenleri kaydetmekti, bunun içinde kameradan sonra bir mikrofona ihtiyacım oldu internette boya adlı markanın kaliteli sayılabilecek yaka mikrofonu 500 lirayken bu mikrofonu GoProma bağlamak için gereken aparatın 2500tl olduğunu gördüm :))) GoProdan bile büyük olan bu aparatı alsam bile kaskın neresine sıkıştıracağım merak konusu. Aramızda buna alternatif çözüm üretebilen bi arkadaşımız bana yol gosterirse çok mutlu olurum zira bi mikrofon bağlayacağız diye 3 bin vermek zoruma gidiyor… herkese iyi forumlar

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Go pro hero12 ye kadar mikrofonu o aparat ile takabilirsiniz. Hero 12 ve üstünde bt desteği geldi. Yani evet zorundasınız.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Merhaba değerli forumdaşlarım, yakın zamanda ikinci el bir GoPro hero 5 session aldım, asıl amacım oyle içerik üretmek vs değil paket atarken kendi kendime konuşup gün içinde başıma gelenleri kaydetmekti, bunun içinde kameradan sonra bir mikrofona ihtiyacım oldu internette boya adlı markanın kaliteli sayılabilecek yaka mikrofonu 500 lirayken bu mikrofonu GoProma bağlamak için gereken aparatın 2500tl olduğunu gördüm :))) GoProdan bile büyük olan bu aparatı alsam bile kaskın neresine sıkıştıracağım merak konusu. Aramızda buna alternatif çözüm üretebilen bi arkadaşımız bana yol gosterirse çok mutlu olurum zira bi mikrofon bağlayacağız diye 3 bin vermek zoruma gidiyor… herkese iyi forumlar
aynı dertten ben de muzdaribim yapacak bir şey yok o aparatı almak zorundasın çözümü ya alttaki gibi case alıcaksın ona takacaksın ya da kaskın yanına cırtcırt yapıştırıp takacaksın
61nyq7pWnCL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

ha bir de 13 alasım var 12yi satabilirim almak isteyen dmden ulaşabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Go pro hero12 ye kadar mikrofonu o aparat ile takabilirsiniz. Hero 12 ve üstünde bt desteği geldi. Yani evet zorundasınız.
bak bunu bilmiyordum bluetoothlu mikrofon ne kullanıyorsunuz

Son düzenleme:
Motosikleti
MT-09 // LTR 125
aynı dertten ben de muzdaribim yapacak bir şey yok o aparatı almak zorundasın çözümü ya alttaki gibi case alıcaksın ona takacaksın ya da kaskın yanına cırtcırt yapıştırıp takacaksın
61nyq7pWnCL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

ha bir de 13 alasım var 12yi satabilirim almak isteyen dmden ulaşabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bak bunu bilmiyordum bluetoothlu mikrofon ne kullanıyorsunuz
Valla hiç denemedim o özelliği. 2 3 yıl önce ali den 1000tl ye aldım bu aparatı, birde rode lavalier mic aldım. Böyle baya pratik ve iyi oluyor. Onun dışında bir yerden dji mic tarzı bir mic çözdüm ama onunda kendi hafızası yok ve biraz ebatça büyük. Bence karta taksit dji kamera alın. Daha uygun ve daha fp.

Motosikleti
2024 Duke390
Selamlar,

Geçen hafta motor aldım ve bende de Gopro hero 5 modeli var zamanında bir heyecan alıp çok fazla kullanmadan kenara koymuştum.
Şu an cardo intercom kullanıyorum kaskımda. Gopro ve intercom'u bağlayabilmek mümkün mü mikrofonu kullanmak için?

Gopro'yu kullanma amacım tamamen kendi sürüşümü görmek ve Allah korusun olası kötü bir durumda kendimi koruyabilecek kanıtımın olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar