K o r @ y kullanıcısının son içeriği

1. K o r @ y

Akmeşe' nin güzel doğasından kareler...

Kurlarla yine dağlara kaçtık.. :P Bu sefer rotayı Kocaeli/Akmeşe 'ye çevirdik... Akmeşe restaurantta günümüzü geçirdik.. Çok yol yapmaktan ziyade ,başbaşa sohbet ederek zaman geçirdik.. Özellikle İstanbul' daki motosiklet gurupları bu mekanı tercih edebilir.. İstanbul köprüye yaklaşık olarak...
  2. K o r @ y

Kurtlarla bugün 300 km lik bir rota

Kurtlarla bugün 300 km lik bir rota çizdik. Yalova, Çınarcık, Esenköy,Armutlu,Gemlik,İznik,Kızderbent ve Karamürsel olmak üzere Kurtları dağlara vurduk.. Güzel bir gün oldu, hafta sonumuzu güzel değerlendirdik ve sağ salim evimize döndük.. Sizlerle paylaşmak istedim.. İyi forumlar diliyorum..
  3. K o r @ y

Metehan' ı yad edelim :)

Evet bizim banstarımızdan bahsetmek istiyorum.. Kalbinden geçeni ağzı söylediği için sürekli ban yiyen bir tip.. Aslında çok temiz ve sakin bi karakteri vardır. Kendisini çok sever ve her kelimesine ,özelliklede tipine çok gülerim.. Ne kadar daha hapiste bilmiyorumda ,banın fanları böle gelsin...
  4. K o r @ y

Sym Wolf SB 250Nİ Test...

Merhaba arkadaşlar… Sym Wolf250 almış bulunuyorum. İki hafta önce aldım ama rodajı bekledim. Allah kaza bela vermesin, herkese gönlündeki motoru versin. :) Bu arada bu güzel haberi sizlerle paylaşırken aynı zamanda bilgilendirmede yapacağım. Motoru 1000 km’dir kullanıyorum ve eskiye dayalı...
  5. K o r @ y

Volvo 'm olsun ,çamurdan olsun :):)

Volvo 5 üzerinden 5 alıyorsa, demekki hakediyor... EsRyW_enjx0
  6. K o r @ y

Yatmış motosiklet satın almak hk.

Merhabalar ,iyi geceler ,mutlu seneler arkadaşlar. Uzun zamandır motosiklet arıyorum. Yada Suzuki söz verdiği tarihte bana motosikletimi vermediği için süre uzadı. (inazuma aralık 15) Bugün arayışımla ilgili bir ışık doğdu ve siz değerli MT doslarımla paylaşmak istedim. Konu şu; 2007 yılında...
  7. K o r @ y

Uzun Süre Kullanılmamış Motosiklet Satın Almak hk.

Merhabalar ,iyi geceler ,mutlu seneler arkadaşlar. Uzun zamandır motosiklet arıyorum. Yada Suzuki söz verdiği tarihte bana motosikletimi vermediği için süre uzadı. (inazuma aralık 15) Bugün arayışımla ilgili bir ışık doğdu ve siz değerli MT doslarımla paylaşmak istedim. Konu şu; 2007 yılında...
  8. K o r @ y

Ruhsat Hakkında ( Üç Tekerlekli )

Merhabalar sevgili Mt dostları.. İzmit' ten Düzceye geçtiğimiz hafta sonu çay içmeye gideyim birazda yol yapayım dedim.. Sakarya Düzce arasında trafik ekipleri rutin kontrol için durdurdu.. Ehliyet ruhsat istedi.. Belli bir süre bekledikten sonra motor burada kalacak dedi.. :pale: Hayırdır...
  9. K o r @ y

Pcx 125 Sahiplerine :)

Merhabalar arkadaşlar. Pcx 125 Scooter 'e, Givi uzun yol için aksesuar yapmış. Bana göre hoş olmuş. Bu motosiklete sahip olup, aynı zamanda uzun yol yapan varsa belki fikir verebilir.. :) qfGfp3AG9sw
  10. K o r @ y

100 Motor Kazası :(

Scooter motor mu tehlikeli ( kazaya meyilli ) , yoksa scooter kullananmı tehlikeli.. :farao: 4DYoK4wHPg8&feature
  11. K o r @ y

Manyas Gölü ( Kuş Cenneti ) Gezisi…

Evet Sevgili Motosiklet Tutkunu Dostlarım.. Bu Haftada Nereye Gitsek Diye Düşünürken , Aklımıza Manyas Gölü… 500 Km Civarında Bir Gezi Oldu.. Saygılı Sevgili Dostlarım, Ahmet, Umut, Ethem, Nihat ve Yasin’ e Buradan Teşekkür Ediyorum.. Günümüz Çok Güzel Geçti. Hem Motosikletlerimizle Yol Yaptık...
  12. K o r @ y

Kısa Günün Kârı Abant Gezisi.. :)

Herkese iyi forumlar arkadaşlar… Bugün Ben ( k o r @ y ) ve Fatih ( F54 ) Pazar günümüzü değerlendirmek için atladık pisikletlerimize bastık pedallara :)…. Bir hafta önceden nereye gitsek ne yapsak diye düşünürken Abant’ a gitmeye karar verdik… Dönüş yolunda ise Akçakoca, Karasu mevkinide...
  13. K o r @ y

Ben seni farketmedim..... :(

Bugün evin bodrumunda balık malzemelerimi ayarlıyordum.. :) O anda annem aradı gelirken yoğurt al dedi.. Tamam dedim.. :cat: Neyse motorun başına gittim.. Kaskımı taktım ,gideceğim yer yaklaşık 2 km civarı... Yolda giderken aynadan deli gibi gelen doblo marka şirket arabasını farkettim...
  14. K o r @ y

Yamaha ybr 125 esd 2011

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-esd-81395780/detay/
  15. K o r @ y

Elektrik sistemi yardım !!!

Merhaba arkadaşlar.. Motoruma 1 ay önce sis farı almıştım.. Fakat içindeki ampuller H3 55 W.. İki adet olduğu içinde toplamda 110 W çekiyor.. Bende bu durumu zararlı olarak düşündüğüm için , yurtdışından H3 led ampul siparişi verdim.. Gelen ampullerde istediğim randımanı vermedi.. Sorum şu...

Yeni mesajlar