jonvolkan 'in en son etkinliği

• jonvolkan
    Hız sınırlarını aşmadan boş olan şeriti istediğimiz gibi kullanabiliriz. Sol şeriti boşaltmayan sürücü ile falan uğraşmaya hiç gerek...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Moto Sohbet forumunda Hep de scooterleri gömmeyelim... başlıklı bir konu başlattı.
    Ben linki paylaşmayı becerebiliyorum. Hayırseverin birisi belki videoyu direkt buraya ekler. Epey güldüm açıkçası. 1774690168 Bİlmeden...
  • jonvolkan
    jonvolkan Alemin kralı Yamaha konusundaki EmirG131 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim gariban Heroyu aldığım günün akşamı kuytu köşe örtü falan bulamadım diye doluda öylece dışarıda bırakmıştım. Milletin motorlarının...
  • jonvolkan
    jonvolkan Alemin kralı Yamaha konusundaki haluk23 mesajınıza Wow Wow tepkisini verdi.
    Görüyor ve de arttırıyorum. 😄 9 yaşını 1 ay sonra dolduracak 42 bin km'de 2017 rally motorumun muayenesi de pazartesi günü. 6 aydır da...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Alemin kralı Yamaha başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben de hafta içi Karamanda çalışıyorum.Hafta sonu Konya' da oluyorum. Konya'daki evimde kapalı otopark imkanı olduğu için motosikletim...
  • jonvolkan
    jonvolkan Alemin kralı Yamaha konusundaki espresso mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    perşembe günü öğle vakti güneşi görünce 6 aydır kış uykusunda uyuyan motorlarımın yanına indim. Vstrom'un pazartesi tuvturk randevusu...
  • jonvolkan
    jonvolkan , En Sevdiğiniz Vites Hangisi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Memleket araçlarının manuel vitesli Reno Tofaş'lardan ibaret olduğu zamanlarda 4 vitesli arabalar kullandık hep. O zamanlar bir vites...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Burgman'ı Kış Uykusundan Uyandırmak. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bravo...
  • jonvolkan
    jonvolkan NC 750 x dct konusundaki Ahmet Turan Peker mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yok aynı
  • jonvolkan
    jonvolkan , NC 750 x dct başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dct olan ile olmayan arasında ayak peglerinin konumu ve oturma pozisyonu olarak fark varmıdır acaba?
  • jonvolkan
    jonvolkan , Topcase önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bi rvakitler YBr 125 için maxem 45 lik bir çanta kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Eğer halen aynı kalitede üretiliyorsa fiyatları...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Ceza ödendi ama hala görünüyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    O cezalar ödenmiş olsa bile en az bir yıl boyunca sistemde görünür durumda kalıyor. Endişe etmeye gerek yok.
  • jonvolkan
    jonvolkan , İşe gidip gelmek için 125 cc scooter? başlıklı konuya cevap yazdı.
    50 cc motosiklet ile benim de tecrübem oldu. Eğer güzergahınızda işlek anayollar varsa 50 cc scooteri kullanmanız güvenliğiniz açısından...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Merhaba... başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gözüm herkesin eski avatar fotosuna alışmış. Bu yeni paşalar beni de şaşırttı. kim ne yazmış ayırmakta zorlanıyorum.
  • jonvolkan
    jonvolkan , Alemin paşası Suzuki Inazuma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Pek süratli motosiklet kullanmam ama geçen yıl bir kez Konya'dan Ereğli'ye 150 km mesafeyi tapagaz gittim geldim. 400 cc scooterim bile...

Yeni mesajlar