jeynajeyna kullanıcısının son içeriği

1. jeynajeyna

Bu adam nasıl öldü ?

5 kişiden oluşan bir keşif grubundan bir kişi çölün ortasında ölü bulunuyor.üzerinde sadece iç çamaşırı var ve elinde kırık bir kibrit çöpü,bu ip uçlarından yola çıkarak ve bana soru sorarak bu adamın nasıl öldüğünü bulabilir misiniz? ama bana sorucağınız sorular,''evet-hayır''şeklinde cevap...
  2. jeynajeyna

Custom bike..

3. jeynajeyna

suzuki....

http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/geniale-motorradstunts-aus-bol-6512.htm Saçmanın önde gideni.. zaman kaybı..
  4. jeynajeyna

tek tekerde giderken teker degiştirme

http://www.youtube.com/watch?v=BQDtgXG_Yw4&feature=haxa_popt02us06
  5. jeynajeyna

Aydındaki arkadaşlar

iyi akşamlar arkadaşlar,yarın sabah 10 civarında melcor (birol) ve ben Kuşadasından Aydına yola cikyoruz,sabahtan işlerimizi hallettikten sonra Aydındaki motosiklet seven arkadaşlarla tanışmak istiyoruz :rendeer:
  6. jeynajeyna

BaBalar burda toplansın...

Daniel Deniz... tam 9 ay ve 1 hafta :bounce: buda onun en sevdigi arkadaşı biraz sek rezene ve papatya çayı devirdikten sonra:cherry:
  7. jeynajeyna

TTX01 Elektrikli SuperSport 200 km/h Hız

Önceden bir çok elektrikli yeni motosiklet modellerini BURADA ayrıca ŞURADA ve BURADA tanıtmıştık. Şimdi ise işler iyice kızışmaya ve elektrikli motosiklet piyasası gün geçtikçe kızışmaya başladı. Bunlardan sonuncusu ise TTX firması tarafından Suzuki GSX-R şasisi kullanılarak ve 2 elektrikli...
  8. jeynajeyna

Dünyanın En Mükemmel üçlüleri :))

Bir araya geldiklerinde süper bişi olan üçlüler deniz kum güneş) yumruk tekme kafa mazhar fuat özkan at avrat silah Metin Ali Feyyaz 3 r yani ronaldo , rivaldo , ronaldinho fizik, kimya, biyoloji hale, lale, jale back to the future 1-2-3 kulak burun boğaz - sigara bira...
  9. jeynajeyna

Muhtesemmmm birsey,kesinlikle deneyin :-))

Evet arkadaslar bunu bir yerde gördüm ve sizlerle paylasmak istedim Bu mesajın sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanıtla. Durup düşünme aklına ilk gelen şeyi söyleyiver. Bu eğlenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acayip (çok acayip)! Bir dene, sonra tanıdıklarına yolla. Böylece kaç...
  10. jeynajeyna

Mail yanlış yere giderse

California da yaşanmış ve kayıtlara geçmiş bir olay dosyası : Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Tam bu sırada farklı...
  11. jeynajeyna

çok ilginç :)

[URL=http://imageshack.us][/
  12. jeynajeyna

KIRMIZI BASLIKLI KIZ MASALI'ni bi de kurttan dinleyin...

Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kız beliriverdi. Kırmızı başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir görünümü vardı. Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek. Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka. Bir süre dikkatle...
  13. jeynajeyna

Güzelim Türk insani :-)))

Allah Korusun tabiiki ama....diyelimki... Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış. TEPKİLER NE OLURDU SİZCE?? 1- Amma balık yeriz artık be! 2- Türk'ün...
  14. jeynajeyna

gümrük cikma yardım ltf..

slm arkadaslar sizin yardımınızı ihtiyacim var motor buldum gayet uygun fiyata fakat motor gümrükten ve yeni ruhsat cikarılacak fiyat ne olur acaba bilgisi olan varsa lütfen yadımca olun...
  15. jeynajeyna

hem gezi mede Drag yarısı (Odemis)

Odemiste yapılam Drag yarıslarına Kusadasındanda ilgi buyuktu bizim burdan katılan 600cc klasmanda malesef yarısı 4cu bitirdı ama neyse onemli olan yarısmaktı:) fotolar bunlar buyrun... ve son keske daha fazla fotograf ceksaydım...