Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Motorumu satıyorum. Lakin sahibinden com da bir sene içinde 2 kez ilan açtığım için 1 kerelik ücretsiz hakkım kalmış. O da mart ayında verebiliyorum ilanı ücretsiz yoksa paralı. İlanları silme sebeplerim alacak kişilerin vazgeçmeleri. Neyse arabam coma koydum ilanı. ama...
file:///C:/Users/osman/Desktop/Motor/049.jpg file:///C:/Users/osman/Desktop/Motor/050.jpg
Merhaba arkadaşlar yurtdışına yerleşme kararım yüzünden motorumu satıyorum. Motorum 2016 model 2017 çıkışlı 10800 kmde. Muuayenesi 2022 yılının sonuna kadar devam etmekte. Tüm bakımları yapıldı...
Arkadaşlar 5. viteste sabit hızla düz yolda 80 civarı giderken devir 6000 inin altına düşmüyor. Normal mi bu? Çünkü arabalarda 2500-3000 arası seyir ediyor 5. Viteste bu süratta anlamadım?
Arkadaşlar 1 hafta önce motor yağı değiştirttim. Motul 5000 kondu. 1 hafta sonra baktım yağı rengine bakmak için baya kararmış. Bal rengi gibi değil yani sıfırı gibi. Normal mi bu kadar kısa sürede?
Arkadaşlar 1 ay önce yeni akü ve buji taktırdım. Sorum şu olacak kış ayında ankarada pek motor kullanmıyorum. hergün en az 10 dk çalıştırıyorum akü boşalmasın diye. Sizce gereksiz yakıt mı harcatıyorum? Yeni akü kış ayında çabuk boşalır mı hiç bilmiyorum sizce ne yapmalıyım? Kaç günde bir...
Abilerim selam. Motor soğukken çalıştırdıktan hemen sonra gaza basıp gitmek karbiratöre ve diğer motor aksamlarına zarar verir mi? Bunu sorma sebebim sıcak motor daha az yakıyor bildiğiniz gibi. Motoru çalıştırdıktan sonra hiç beklemeden basıp gitmek mi daha mantıklı yoksa 10 dk falan ısınmasını...
Arkadaşlar Mondial 125 mh drift kullanıyorum. 1 aralıkta başlayan kış lastiği uygulaması motorsikletleri etkiliyor mu? Yaz lastiği ile dolaşırsam ceza yer miyim?
Arkadaşlar motorumla kuryelik yapmak istiyorum ama chopper tarzı olduğu için yanlarda çanta var iki tane. Dürüm vs dağıtım işi bulabilsem sıkıntı olmaz çantalara atıp götürürüm ama pizza falan olursa şu arkaya takılan büyük pizzacı çantalarından gerek. Sormak istediğim soru şu kuryelerin...
Arkadaşlar motorum Falcon crown 150. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Aldığım günden beri egsozda soğuk iken bir tıngırtı sesi var. Son zamanlarda bu ses artmaya başladı. Tamirciye gitmedim çünkü maddi açıdan sıkışığım bu aralar. Motor ile 10 dk yolculuk yapsam bile tıngırtı gitmiyor. Ama örneğin...
Merhaba Falcon Crown 150 motorum var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum lakin bugün ön lastiğin biraz inik olduğunu gördüm. Benzin istasyonunda 14 psi gösteriyordu ben 20 ye ayarladım ama asıl psi ölçüsü ne olmalı bir türlü bulamadım, ön lastik 90 90 18 arka lastik ise 110 90 16 arkadaşlar yardımcı...
Merhaba arkadaşlar 150 lik bir motor aldım geçen hafta aktif olarak kullanıyorum ama bakımları ne zaman yapılır frenler motor yağı vs nasıl değiştirilir pek bir bilgim yok. Örneğin ön frenin yanında bir tür gösterge var fren hidroliği sanırsam, yuvarlak dairenin 4 te 1 i dolu gözüküyor normal...