jemalizm kullanıcısının son içeriği

1. jemalizm

Bajaj Discovery 125 ST ile 1230 km Ege Akdeniz

Merhabalar, 20 yıldır çalışıyorum ve hiç uzun metrajlı bir tatil yapmamıştım. Hayalim öyle 5 yıldız otel filan da değil, ben doğa'yı severim, kampı çadırı odun ateşinde pişen çayı ve kurulan dostlukları.. eşimi zar zor ikna etsem de, bankaya ödeyeceğimiz paradan biraz feragat edip tatile...
  2. jemalizm

Izmir'de 360° Derece Dönüyoruz!

Alex Chacon isimli gezginden esinlenerek hazırladığım deneme amaçlı kısa metrajlı videom :)
  3. jemalizm

Motor Kullananların Android Program Tercihleri

Merhaba Arkadaşlar, Motor kullanan arkadaşların, Motor ile ilgili kullandığı android programları paylaşalım? örn.: yakıt tüketimi, gidilen yol kayıt etme, gezilecek yer bulma, camping alanları, vs. gibi. teşekkürler.
  4. jemalizm

İzmir MT Trafiğe Kapalı Alan Eğitim

Merhabalar, 18.05.2014 tarihinde Cem ve Emre nin katkılarıyla bilgilendik eğitildik :) Eğitim öncelikle amatör ve resmi olmayan Cem'in OMM'den aldığı, Teori ve Uygulamalı eğitim bilgilerini bizimle paylaşmasıyla gerçekleşti. Slalom, Panik Fren, Normal Fren, Sadece ÖN, Sadece Arka, Kombine...
  5. jemalizm

İzmir MT = 16.03.2014 Kemalpaşa Gezisi

Merhaba Arkadaşlar, Konu başlığında olduğu gibi planladığımız gezinin etkinlik fotoğrafları ve ufak tefek bilgileri aşağıdadır. keyifle okumanız temennisiyle, Yiğitler Köyü, İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı 29 köyden biridir. Genel olarak piknik etkinliklerinde doğasal güzelliğiyle dikkat...
  6. jemalizm

02.03.2014 İzmir - Şirince (İzmir MT)

Merhaba Arkadaşlar, daha önce planlanan fakat bazı farklı organizasyonlarla çakıştığı için genel grubun ertelemeye aldığı Şirince gezisi için gitmek isteyen var ise buradan takip edebilirler. Ben eşimle ve MT den olmayan bir arkadaşımla Pazar günü Şirinceye kesin olarak gidiyoruz. Bu gezinin...
  7. jemalizm

İlk Motorum, İnşallah Büyütürüm

Merhabalar.. Motorumu almadan önce araştırmak ve fikir almak adına tanıştığım bu Forum bugünlerde hastalık yaptı, sürekli girip bir şeyler okuyorum. Yıllardır içimde bastırdığım bir duyguymuş Motor :) ve bende bütçemi biraz zorlayarak Mondial 125 ZNU aldım. Forumda biraz Fotoğraflı gezi...

Yeni mesajlar