02.03.2014 İzmir - Şirince (İzmir MT)

Merhaba Arkadaşlar, daha önce planlanan fakat bazı farklı organizasyonlarla çakıştığı için genel grubun ertelemeye aldığı Şirince gezisi için gitmek isteyen var ise buradan takip edebilirler.

Ben eşimle ve MT den olmayan bir arkadaşımla Pazar günü Şirinceye kesin olarak gidiyoruz. Bu gezinin iptali sadece yağmur dolayısıyla iptal olacaktır ve İzmir MT'den sanırım Göktuğ'da gelmeyi planlıyor. Mangal keyfi, Şirincenin güzel doğasının keyfiyle bütünleşmek isteyen dostlar varsa katılmalarını gönülden isterim.

Şirinceye otoyol dışında gidilecek yol güzergahını aşağıda yayınlıyorum, bunun dışında Şirince Efes Antik şehrine 12 km. buraya da uğrayabiliriz.

Toplanmak için Optimum'un karşısında ki Serbest bölge sapağı en uygun yer olacaktır, buradan menderes yoluna doğru gidip, arzu edilirse Mendereste kahvaltı yapabiliriz.
Menderes yolundan Küner kavşağına kadar sürüp buradan Gümüldür yoluna dönülecektir. Tahtalı barajı çevresinden Selçuğa çıkacak şekilde sürülüp, Selçuk içerisinden Şirinceye çıkılacaktır.

Toplamda 70km sadece gidiş.

Şuan için İmzir MT'den
Ben,+Eşim
Göktup +Hazal,
MT'den olmayan Ozan isimli arkadaşım.

5/6 kişi olarak Yağmur yağmaması durumunda kesin olarak gidiyoruz.

katılım olursa bekleriz.

Sirince01_22-Ekim09.jpg

%C5%9Eirince-068.jpg

Şirince Köyü gezildikten sonra, dinlenmek için en uygun yer, asırlık çınar ağaçları gölgesinde Çınaraltı Meydanı.

Moderatör
Şirince çok güzel, adı gibi şirin bir yer, şarapları harika :) Şimdiden keyifli bir gün dilerim :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
bi aksilik çıkmazsa katılmak isterim, yol güzergah ve bilgilendirme sunumu güzel olmuş eline sağlık.
artık konuları sen aç cemal, adamsın :D

abi daha da güzelleştiricektim te oyundan çağırdı arkadaşlar ondan ayaküstü oldu :D

İzmir İl Temsilcisi
Vallaha konuyu bende begendim ne yalan söyliyim fakat daha geziye gitmeden gitmiş kadar olduk foto sayısı 2-3 yap en fazla cemal :cherry:

Fuar nedeniyle katılamıyacagım fakat fotoları bekliyorum.

Güncel diyelim :)

maddi kaynak bulabilirsem bende geliyorum cemal bu arada bilgilendirme süper olmuuş. hava konusundada haftasonu ola hayrola diyelim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper bir konu olmuş... Güzergah belirtme harika... Tebrikler..
Gitmiş kadar olduk...
Kazasız belasız..Size iyi eğlenceler...

Extra bir durum çıkmazsa mutlaka katilirim. Ama cikis saati önemli. Kac gibi dusunuyorsun abi ?

saat 10:00 - 10:30 civarı serbest bölgenin orada toplansak iyi mi? daha çok geç kalırsak günün tadını çıkaramadan dönmek zorunda kalabiliriz :)

Hepinize kazasız sürüşler dilerim
Dikkatli gidin gelin :)
Bu arada bizim gezi filmlerinden birini de selçuk şirince taraflarında çekmiştik
fikir vermesi açısından izlemenizi tavsiye ederim

valla cemal kırk yıldır gezi planlıyor gibi konu açmış :mrgreen: abi fuara gittiğine pişman edeceksiniz adamı başka zaman beraber gitmek dileğiyle. Keyifli sürüşler :rendeer:

Şirince'yi çok sevirim.İzmir'de 2006 yılında 6 ay kalmıştım.Konak'ta Kaya Prestige otel'de kalıyordum.Sık sık haftasonları Şirince'ye gidip 1 gece kalıyorduk.Çok güzel bir yer.Çarşı'dan yukarı çıkarken bir yer vardı 70 çeşit kahvaltı verirdi.Nutellalı gözleme filan yapardı.Akşam da ne bulursak içer kafaları çekerdik.Harika zaman geçerdi.Vaktim olsa buralardan gelir katılırdım size,iyi eğlenceler:)

GELSİN KÜP ŞARRRRRAPLARI ::melek02:::melek02:::melek02:::melek02:::melek02:

şirince güzel bir yer, şarap içmediğim için şaraplarını denemedik ama manzara mekan güzel, iyi eğlenceler.

ya mustafa sana dicek bişey bulamadım kardeşim çok beğendim video yu o AT a selam verişin olsun o denize doğru heyecanlı koşuşların olsun bana Acun firarda yı hatırlattı :p daha büyük çaplısını çekmeyi teklif ediyorum hep beraber :cherry: düşünsene mesela murat elinde benzin şişesiyle ateş parlatıyor , bir yandan yüksel abim ıslak mendil dağıtıyor falan :S ne biliyim duygulandım işte :salut: :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar