jasua kullanıcısının son içeriği

1. J

CF MOTO 700CL-XSport

Arkadaşlar uzun yol yapacağım 2.el CF MOTO 700CL-XSport Almayı düşünüyorum 250 300 bandında kullanan memnun olan olmayan var mı? varsa kroniklerini veya iyi yönlerini belirterek yorum yapabilir mi lütfen?
  2. J

50cc uzun yol maceralarım

akşehirlimisin knk bende çeltikliyim :D 1748558709 güzel macera olmuş
  3. J

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

bende rtr kullanıyorum memnunum 140a kadar alınabilecek en iyi fp motordur.
  4. J

Ucuz Yazlık Mont

5K bandında yazlık mont arıyorum biraz göbekliyim XSpeedin montunu almıştım XL karın kısmı dar geldiği için iade ettim alıpta önermek isteyen varsa lütfen.
  5. J

ilk rodaj

komik sözde tvs servisi elinde yağ filtresi yok 30 dakika bile sürmedi yağı değiştirmesi hiçbi kontrolde etmedi direk tamamdır deyip yolladı 1745265034 normal motosiklet resmi var scooter yok
  6. J

ilk rodaj

o servisin işi bitti gözümde zaten , motoruma uyumlu bi yağmı bazı arkadaşlar scooter yağı falan dediler bu yağ için
  7. J

ilk rodaj

öncelikle tvs rtr 200 kullanıyorum ilk bakımını yaklaşık bir kaç hafta önce yaptırdım , serviste yağ filtresi yokmuş 2000kmye kadar idare eder bişey olmaz dedi bir ton montaj hatası var serviste yaptırırım diyodum adamın umrumda bile olmadı bilseydim hiç götürmezdim ama yağı çoktan boşalttığı...
  8. J

uzun yolculuk için motor önerisi bütçe 200k

uzun yol için olurmu reis baya bi gezmeyi düşünüyorum
  9. J

uzun yolculuk için motor önerisi bütçe 200k

arkadaşlar 200k bütçem var belki bi tık üstünü zorlayabilirim , uzun yolculuk yapmayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz bütçeme uygun bir motor var mı?
  10. J

Mont önerisi

Bunuda not aldım dıştan bakınca gömleğe benziyo hoşuma gitti 😀
  11. J

Mont önerisi

Tamamdır reis sağolasın listeme ekledim
  12. J

Mont önerisi

Keşke xl olsaydi
  13. J

Mont önerisi

Uzun yol yapmayı düşünüyorum yazlık işimi görecek şekilde önerebileceginiz 5k civarı ucuz yollu bir mont varmıdır acaba?
  14. J

Ehliyetsizten Hakkında soru

Sabırsızız yapacak birşey yok motoru hazır ucu ucuna param yetiyoken gezerim diye aldım ehliyeti önden almak çok zahmetli ve zaman kaybı gibi geldi dediğim gibi hemen alınabilecek bişey olsa ilk ehliyeti alırdım ama sabırsızız işte, evimin etrafında düşe kalka öğrendim trafik konusunda bir...
  15. J

Ehliyetsizten Hakkında soru

Valla dediğin gibi bahanem hazır 2 ayda sabredemedim otobüs minibüs yok mesela bugün hava yağışlı diye bi 2km yürüdüm dediğim gibi keşke ehliyet 1 haftada alınan bişey olsaydı ilk ehliyeti alırdım.

Yeni mesajlar