Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Az önce yolda giderken bir arkadaş yanımdan geçerken sol elini bana doğru uzatıp parmakları düz iken elini açıp kapattı hani böyle çok konuşuyorsun derken yaptığınız gibi bu ne anlama geliyor ?
Merhabalar,
230 kilo boyumun zor yettiği 500cc enduro bir motor aldım yavaş yavaş alışıyorum ama eğitim almak daha garanti gibi duruyor.
Tavsiye ettiğiniz ileri sürüş eğitimi veren (temel orta değil) güvenilir ve gerçekten işe yarayan bir kurs var mıdır ?
Selam arkadaşlar,
Motosikletim için KNMASTER Motoplay 2000 tarzı ön ve arka kameralı bir sistem almayı düşünüyorum. Hem güvenlik hem de olası kaza durumlarında delil olması açısından mantıklı geliyor.
Ancak aklıma takılan konu şu:
Bu tarz ön-arka kayıt yapan motosiklet kamerasının ya da...
İstanbul içinde elden senetle motosiklet alabileceğim güvenilir bir yer arıyorum.
Bireysel satıcıdan almak istemiyorum, mümkünse mağaza veya bayi gibi bir yer olsun.
Şartlarım kısaca şöyle
İstanbul içinde olması
Elden senet ile satış yapması
Çok uçuk faiz olmaması
Mümkünse daha önce alışveriş...
Merhaba arkadaşlar 👋
Yakında Benelli TRK 702X almayı düşünüyorum fakat birkaç konuda tecrübeli kullanıcı görüşlerine ihtiyacım var:
1) Boy problemi
Benim boy: 1.70 cm
TRK 702X’in fabrika sele yüksekliği yaklaşık 835 mm.
Bu yükseklikle düz stopta tek ayağım yere rahat basar mı?
Özellikle...
Bay
Bayide 650mt nin üzerine oturmuştum ayaklarım parmak ucunda zor yere değdiler motor fazla genişti daha önce hantal motorları sürdüm. 650 değil ama 700mt ye daha sıcak bakabilirim aslında. 450mt istiyordum o da bütçemi aşıyor.
Selam arkadaşlar,
Ben Benelli TRK 502 almayı düşünüyorum ve bir ilan gördüm. İlan sahibi kredi kartı ve senetle satış yapıyor ama bazı konularda kararsızım, sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var 🤓
📍 İlan Detayları:
Motorun ilanı
Model: 2017
KM: ~40.000 km
Satış: Kredi kartı + senetli
Bu...
Merhaba,
10-15Bin TL bütçe ile adventure kask arıyorum. Belki biraz daha çıkabilirim. Hafif rahat ve güvenli olmasını istiyorum. Mümkünse birde siyah olsun. Vizörü beyaz ama içinde ekstra güneş gözlüğü de olmalı. Bu özelliklere sahip kullandığınız ya da önerdiğiniz kask varsa yorumlarınızı rica...
A ehliyetim var daha önce cruiser sürdüm senelerce hantal ağır motosikletten yana sorun yok sadece yüksek olmasından çekimserim. Yüksek cc istemiyorum en fazla 600cc işimi görür.