Jacksonstorm kullanıcısının son içeriği

1. J

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

8 yıldır kullanıyorum kuryelik dahi yaptım. Büyük motor eğitimi almak istiyorum. 1774974902 İstanbul içi lütfen
  2. J

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Merhaba, Az önce yolda giderken bir arkadaş yanımdan geçerken sol elini bana doğru uzatıp parmakları düz iken elini açıp kapattı hani böyle çok konuşuyorsun derken yaptığınız gibi bu ne anlama geliyor ?
  3. J

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

Merhabalar, 230 kilo boyumun zor yettiği 500cc enduro bir motor aldım yavaş yavaş alışıyorum ama eğitim almak daha garanti gibi duruyor. Tavsiye ettiğiniz ileri sürüş eğitimi veren (temel orta değil) güvenilir ve gerçekten işe yarayan bir kurs var mıdır ?
  4. J

Motoplay 2000 (ön-arka kameralı) kullanımı yasal mı? Cezai durumu var mı?

Selam arkadaşlar, Motosikletim için KNMASTER Motoplay 2000 tarzı ön ve arka kameralı bir sistem almayı düşünüyorum. Hem güvenlik hem de olası kaza durumlarında delil olması açısından mantıklı geliyor. Ancak aklıma takılan konu şu: Bu tarz ön-arka kayıt yapan motosiklet kamerasının ya da...
  5. J

Motorumla uyumlu kask ve eldiven önerisi

Merhaba, Arora GS 525 motosiklet alacağım. Kask ve eldiven önerir misiniz ? Hjc i80 düşündüm enduro tarzı farklı öneriniz varsa lütfen söyleyiniz. Eldiven için bütçem 3-4 civrı kaskta 15 altı.
  6. J

İstanbul’da güvenilir elden senetle motosiklet satan yer var mı?

İstanbul içinde elden senetle motosiklet alabileceğim güvenilir bir yer arıyorum. Bireysel satıcıdan almak istemiyorum, mümkünse mağaza veya bayi gibi bir yer olsun. Şartlarım kısaca şöyle İstanbul içinde olması Elden senet ile satış yapması Çok uçuk faiz olmaması Mümkünse daha önce alışveriş...
  7. J

TRK 702X alacağım — Yardım

İkinci el almayı planlıyorum. Yüksek cc olması da hoşuma gidiyor. NC yi aşırı çirkşn buluyorum.
  8. J

TRK 702X alacağım — Yardım

Merhaba arkadaşlar 👋 Yakında Benelli TRK 702X almayı düşünüyorum fakat birkaç konuda tecrübeli kullanıcı görüşlerine ihtiyacım var: 1) Boy problemi Benim boy: 1.70 cm TRK 702X’in fabrika sele yüksekliği yaklaşık 835 mm. Bu yükseklikle düz stopta tek ayağım yere rahat basar mı? Özellikle...
  9. J

Benelli TRK 502 Almayı Düşünüyorum — Yardımcı Olur Musunuz?

Peki benelli alırsam yedek parça bulabilir miyim
  10. J

Bay Bayide 650mt nin üzerine oturmuştum ayaklarım parmak ucunda zor yere değdiler motor fazla genişti daha önce hantal motorları sürdüm. 650 değil ama 700mt ye daha sıcak bakabilirim aslında. 450mt istiyordum o da bütçemi aşıyor.
  11. J

Öneri için teşekkürler ama sanırım tüm yazıyo okumadınız. Önerdiğiniz motora bütçem yetmiyor.
  12. J

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Herhangi bir supersport motora binmem. Oturuş pozisyonu sanki motoru şey yapıyormuş gibi.
  13. J

Selam arkadaşlar, Ben Benelli TRK 502 almayı düşünüyorum ve bir ilan gördüm. İlan sahibi kredi kartı ve senetle satış yapıyor ama bazı konularda kararsızım, sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var 🤓 📍 İlan Detayları: Motorun ilanı Model: 2017 KM: ~40.000 km Satış: Kredi kartı + senetli Bu...
  14. J

10-15Bin Bütçeli Adventure Kask Önerisi

Merhaba, 10-15Bin TL bütçe ile adventure kask arıyorum. Belki biraz daha çıkabilirim. Hafif rahat ve güvenli olmasını istiyorum. Mümkünse birde siyah olsun. Vizörü beyaz ama içinde ekstra güneş gözlüğü de olmalı. Bu özelliklere sahip kullandığınız ya da önerdiğiniz kask varsa yorumlarınızı rica...
  15. J

Arora GS 525 alacağım – 110/80-19 & 150/70-17 lastik önerisi?

A ehliyetim var daha önce cruiser sürdüm senelerce hantal ağır motosikletten yana sorun yok sadece yüksek olmasından çekimserim. Yüksek cc istemiyorum en fazla 600cc işimi görür.

Yeni mesajlar