iyireklam10 kullanıcısının son içeriği

1. iyireklam10

İstanbul Ataşehir Belediyesi İçin Çizdiğim Logolar Bir göz atalım Arkadaşlar.?

arkadaşlar istanbul ataşehir belediyesi için çizdiğim logolar var yarın sabah göstereceğim göstermeden sizinle paylaşayım isteidm siz olsanız hangisini seçerdiniz Dipnot: 6 aydır bir sürü çizim gitti begenemdiler hiç ben ilk defa çizdim ama böyle logolar hiç gitmedi gidenleri gördüm...
  2. iyireklam10

Motorsikletlerinizi Şehirler arası Nakliyat yapmak için

Arkadaşlar Yeni Bir Nakliyatçı Platformu Oluşturuluyor aklıma gelmişken burayada yazayım dedim.. www.nakliyetci.com yada Mozilla için www.nakliyatcı.com adresinde bir nakliyatçılar platformu oluşturuluyor.. bazen okuyorum forumda motorsikelimi nasıl gönderirim falan diye.. nakliyat yapılacak...
  3. iyireklam10

Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

sonunda tamamladım arkadaşlar kendim çizdim stickerlarınıda kendim yapıştırdım sadece kilometre saatinin yanındaki plastikler sinyaller ve ön fren levyesi hariç tamamdır :) yanmış hali tamir olmuş hali Ve bitmiş Hali :::: :) Yorulmlar lütfen
  4. iyireklam10

Kask tasarımı ve şekli Yorum lütfen

arkadaşlar kendim aldıgım mat siyah kaska kendi tasarımlarımı yada çizgdiğim honda stickerlarını ilave ederek sade ve karizmatik çizgiler yakalıorum :) digital resimler burda ki kask bile tamamen matsiyah olmasına ragmen burda sıradan dandik kask gbi çıkmış :) dijital resimleri bir iki...
  5. iyireklam10

Enduro tarzı motorsiklet seçimi

arkadaşlar tarz değiştirmeyi düşünüyorum fakat enduro yada kross motorlar konusunda fazla bilgim yok... imdi kavasakinin modellerin inceledim honda ve yamahaınkilr ço pahalı bütçeme göre çünkü cbr 125 r m var hafta sonalrı sadece ormanda binmek için bir motorsklet düşünüyorum trafikte sorun...
  6. iyireklam10

Led sinyal nerden nasıl temin edilir

arkadaşlar cbr 125 r için ön tarafa sag ve sol led sinyal almak istiyorum internette hangi sitelerden ucuza alabilirim ve uygulama yapılmışbir iki resim paylaşabilirmsiiniz cam şeffaf lamba sarı olarak görmüştüm biryerde ama bulamıyorum
  7. iyireklam10

grenaj tamiri ve boyası

arkadaşlar elimde ki grenajlardan en buyugu 5 cm olmak uzere kırık bir kaç yer var kopma yok sadece çatlama şeklinde kırık bunları tamir ettirebilirmiyim ve tamirden sonra eskisi gibi orjinal olurmu vede ustune boya atınca dıştan tamir oldugu belli olurmu:? birde yaptıran varmı daha önce...
  8. iyireklam10

motorsikletin 4-5 km sonra stop etmesi nedendir.?

slm arkadaşlar cbr 125 r marka motorsikletimbir kaç hafa önce yanarak kül oldu belki forumda görmüşsünüzdür sadece işe gidip gelmek amacı ile acilen honda titan aldım 98 fakat belirli bir hıza çıkınca yada belirli bir süre gidince boguluyor gaz yemeyip istop ediyor 5-6 kere ayak pedalına...
  9. iyireklam10

Motorsikletim komple yandı lütfen yardım

arkadaşlar bu sabah 6 sularında honda cbr 125 r marka motorsikletim tahminen elektrik kontagından çıkan yangın sonucu tamamen yandı polisi ve olayyeri incelemeyi çagırdım gerekli tututanakları tutturdum onalrda kısa devre sonucu yandıgında hem fikirler motorsikletimin garantisinin bitmesine...

Yeni mesajlar