Kask tasarımı ve şekli Yorum lütfen

arkadaşlar kendim aldıgım mat siyah kaska kendi tasarımlarımı yada çizgdiğim honda stickerlarını ilave ederek sade ve karizmatik çizgiler yakalıorum :)

digital resimler burda

img0084up0.jpg

img0083wp7.jpg

img0082rb0.jpg

ki kask bile tamamen matsiyah
olmasına ragmen burda sıradan dandik kask gbi çıkmış :)
dijital resimleri bir iki güne atarım...

Buda motorsikletim
PIC_0234.jpg

tabi yanmadan önceki hali şuan yandıgı için tamirde komple elden geçecek

Son düzenleme:
kaskı sen mi boyadın? eğer sen boyadıysan anlatırmısın bende boyamayı düşünüyorum..?
senin ne oldu honda dan cevap geldimi ? dava felan açtın mı?

CBA

hoş olmuş güzel ama resi kalitesi biraz düşük ayrıca motorunuzda ne kadar masraf çıktı meak ettimde

emre bi ara bende boyamıştım.İlk önce güzelce zımparalıyorsun heryerini bende mat siyah yaptım bi kaç kat(tam hatırlamıyorum ama 2-4 arası) sprey boyayla boyadım üstüne bide mat vernik gayet güzel oldu

hoş olmuş güzel ama resi kalitesi biraz düşük ayrıca motorunuzda ne kadar masraf çıktı meak ettimde

emre bi ara bende boyamıştım.İlk önce güzelce zımparalıyorsun heryerini bende mat siyah yaptım bi kaç kat(tam hatırlamıyorum ama 2-4 arası) sprey boyayla boyadım üstüne bide mat vernik gayet güzel oldu

kullanımı nasıl oldu peki ? bi dez avantajı var mı ? bu yaza bende siyah yapıcam 2 kutu sprey yeter mi sence ?

CBA

valla benimki açık kaskı bi kutu yetti hatta üstüne bide zippo boyadı abim

valla sana şöyle diyim,bende bide nolan kask var onun boyasından iyi oldu diyebilirim geçen gün kolumdaydı kapıdan geçerken bi çarptım anında boyası attı ama diğer boyadığım çok düştü şaştı çizikten başak bişi olmadı.Ayrıca üstüne mat vernik attınmı el izide kalmıyo benim motorda mat siyah ama anladığım adarı ile verniksiz çok iz kalıyo ama kask vernikli istediğin kader elle et bişi olmuyor leke yapmıyor

belki biraz faydsı olur aceleyle şimdi çektimü
http://img84.imageshack.us/my.php?image=cimg0504df6.jpg

Son düzenleme:
motor konusunda honda yardımcı olmadı ...
7500 ytl masraf çıkardılar utanmadan :)
oda mekanik kısmı hariç...
bende başka arızalı bir cbr adım onun parçalarını kullanarak çözmeye çalışıyorum şuan ...

kask olayın gleince resimleri cep telefonu ile çektim çözünürlük ve detaylar gözükmüyorlar..
bir aradigital çekip atıcam. daha net ve saglıklı olur..
kaskı ben boyamadım.. mat siyah aldım..

harika olmus abi helal olsun valla reklamcı oldugun belli reklamcıya bende aynısından yaptıracam :)

güzel olmuş fakat,46 ve honda bir arada olmamış

aslında motorsikeltimin resmi eski ön cam siyah ve ortasında aynı büyüklükte ve karakterde 46 yazıyor yani önden gören briyi geçtiğim zamanda tamamlamış oluyor
motorsikletim yanmamış olsaydı :) gösterirdim nekadar uyumlu oldugunu foto ile..
ama malesef..:(

Emeğine sağlık. Güzel fotoğraflarıda bekliyoruz. Bence Honda-46 şimdilerde bir aradayken beğenilmesede, Rossi geçen zamanlardada Honda Repsolde yarışıyordu. Emeğine sağlık.

güzel olmuş gerçekten emeğine sağlık resimler birazda net olsa iyi olurdu

Moderatör
iyireklam derken honda'nın reklamından bahsediyormuşsun anlamış olduk böylece :p Ellerine sağlık :)

iyireklam derken honda'nın reklamından bahsediyormuşsun anlamış olduk böylece :p Ellerine sağlık :)

:D
allah hondayı 7,500 kere :)
iyireklam grafiker ve reklam sektöründe oldugum için bu kask tasarımınıda
honda yanmadan önce yapmıştım :)

şimdi elimde saglam bu kaldı :)

resimleri en kısa surede göndereceğim kaliteli olanları
burda sickerları bırakın kaskın bile detayları gözükmüyor :(

Moderatör
Oysa biz çok inanmıştık, Honda'nın bir babalık yapıp sana cillop gibi yepyeni bir Cıbır vereceğine.. Üzüldüm gerçekten..

usta valla cok üzüldüm ya nasıl yandı motor.büyük geçmiş olsun
bende gt yi alınca stickerlarla bişeyler yapmayı düşünuyom.plotter var nasıl olsa :)

Oysa biz çok inanmıştık, Honda'nın bir babalık yapıp sana cillop gibi yepyeni bir Cıbır vereceğine.. Üzüldüm gerçekten..

tşkler
walla satana kadar yanınızdalar sattıktan sonra size yedek parça satmak için hep arkanızda duruyorlar :)
bilginiz olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar