istanbu_gezg kullanıcısının son içeriği

1. istanbu_gezg

Tanisalim ben xmax raydir

Beni tanimayan varmi bana gitsin oyu verenler intikam alicmm
  2. istanbu_gezg

Faruk K Hayatı

Kendi bilgi dağarcığımdan sizinde faydalanmanızı istiyorum öncelikle türkiyede büyük işler yapmış ve müziğik için klometre taşı olmuş kişileri paylaşcağım Şarkı sözlerinden çok etkilendiğim faruk K honki POnki torino çıkış şarkısı Honki Ponki Faruk K Demedim demedim bir şey demedim Derdimi...
  3. istanbu_gezg

Darbeli somu aldım XMax bakımı zamanıg eldi yağ olmuş 3050 km

Merhaba arkadaşlar sürekli motrcuya para vermekten bıktım bu sebeple darbeli somun sıkma aldım bugun xmax bakımı yapacağım Dr pulley kn filtre ve kayış temizliğini yapacağım yağ değişimide var size foto video da atarım Makine ile ilgili yorumlarımıda paylaşırım yağ eneos sl/cf 10-40 yağ...
  4. istanbu_gezg

Xmax_riderr yollarda erzurum trabzon rize gezim +++++ABS farkı ile

Lütfen bu müzik eşliğinde bakıp erzurum yaşayın (havuz başında emine ün gibi tokat geldiğini hissedin bir tokatta hastanelik olduğunuzu) Ramazan ayında yemek yerken dayak yememek için ramazandan sonra bir gezi yaptım ailem ile ilk önce atanın ve milli mücadele arkadaşlarının kaldığı atatürk...
  5. istanbu_gezg

100 kisi birak derse forumu birakicam (Anketli)

Gulduk eglendik ayaklariyla abs yapan admaa bile abs nasil birsey ogrettik Keko arkadaslari hayata kazandirdik Kampanali.motorlarin dusmani olduk Yalan yanlis bilgileri duzelttik E tabi kiskanan cok oldugu icin bir dunya lafta yedik 100 kisi git derse forumdan gidicem Keywords: kn abs dr...
  6. istanbu_gezg

Şİmdi köprüden beleş mi geçeceğiz paraylanmı ???

Arkadaşlar 3,5 tl veriyorduk şimdi bedava oldumu olmadımı?? http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/1453591/Binali_Yildirim_agladi_mi_.html Köprüden paraylamı geçicem yahu :(
  7. istanbu_gezg

Mini Vlog 1 / Gişelerde Kamerayı DÜşürdük // Elveda sjcam

xmax çı xmax çının kadim dostudur videonun sonunda ihaleyi aldık çift taraflı bant ile yapıştırdığım sj cam bir bilinmeze doğru yol aldı
  8. istanbu_gezg

'Kürt Olduğumuz İçin Hep Dışlandık' diyen Genç İntihar Etti ! ( Kahrolsun Irkçılık )

1 genç kızı seviyormuş, teklif etmiş, genç kız "Hayır" demis ustune "Ben asla Kürtlerle çıkmam"demiş,o üzüntüyle intihar etmiş İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik hizmeti sunan İGA Güvenlik personeli, gidiş katından gelişe atlamış İstanbul Havalimanı’nda özel güvenlik görevlisi olarak...
  9. istanbu_gezg

Ağva Yolları ve mantı gezisi herkesi geçti motorum

daha hava filtresi bile takılı değil bu ne kuvvet yiğidim muhakkak tanışalım süper virajlar olan yolları minnoş motorumla gezdim çok keyifliydi scooter viraj yapamaz diyenlere burdan hello beybi diyorum
  10. istanbu_gezg

Kendi k&n filtreni kendin yap (mucitler içeri)

kendi el işçiliğim çok geüçlüdür nedne kn ye bu kadar para vereyim dedim ve kendi kn filtremi kendim yabdım bugun montajını yabacağım iks maks artık daha güçlü olacak daha iyi hava geçecek havayı suriyeli gibi çekecek gulu gulu yapacak
  11. istanbu_gezg

K&n Hava filtresi aldım 120 tl ye iyi kaar ettim

Xmax için yağlı hava filtresi alacaktım sahibindene bakayım dedim birde ne göreyim adam 175 tl yazdım fabrikada ortacı olduğumu söyleyip duygu sömrüsü yaptım ve 120 tl ye bu filtreyi aldım Şİmdi xmax çok güçlü olucak bakalım yetişebilecekmisiniz ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15...
  12. istanbu_gezg

1 haftadır tatildeydim , istanbulda hava ısınmış motor gezisi yapalım?

1 haftadır balıkesirde sarımsaklıda tatildeydim motorumu hayli özlemişim güzel geziler yapalım
  13. istanbu_gezg

Motorunuz ile en düşük ne kadar yakıt yaktınız xmax 250 dr pulley 12 gr 2.6 litre

sadece dijital göstergeli motorlar yazarsa daha iyi olur yoksa herkesin motoru 10 kr yakıyor.... hız olarakta 65-85 km arası sürdüm 12 gr dr puley baga ve kaydırıcılar takılı motoum 67 km de kartal-esenyurt yaptım //////////////////////////////////////// 2016 yılında sym gts evo ile...
  14. istanbu_gezg

Xmax çı tipi motorcu özellikleri - Lütfen Scooter demeyelim(resimli açıklamalı)

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi xmax tipi motorcu ayrı bir başlıktır ayrıca maxi scooter denmesine karşıyız.... Motosiklet başka birşey Maxi scooter başka birşey Xmax başka birşey... asla xmax maxi scooter değildir xmax xmax tır..... sağda solda bu scooter diyenleri duyar gibiyim hayır...
  15. istanbu_gezg

Hepimizi ilgilendiren ciddi konu COB led POwer led =sonuç dandik apaçi led

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba son zmaanlarda bu beyaz yükselik ayarı olmayan anasının nikahını aydınlatan çok güçlü led ışık takıyor herkes bende xmax e aldım ama baktım göz alıyor takmadım... Bu meret mercek olmadığı sürece insanı kör ediyor milletle tartışmakta istmeiyorum göz...