Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi bilgi dağarcığımdan sizinde faydalanmanızı istiyorum öncelikle türkiyede büyük işler yapmış ve müziğik için klometre taşı olmuş kişileri paylaşcağım
Şarkı sözlerinden çok etkilendiğim faruk K honki POnki torino çıkış şarkısı
Honki Ponki
Faruk K
Demedim demedim bir şey demedim
Derdimi...
Merhaba arkadaşlar sürekli motrcuya para vermekten bıktım bu sebeple darbeli somun sıkma aldım bugun xmax bakımı yapacağım
Dr pulley kn filtre ve kayış temizliğini yapacağım yağ değişimide var size foto video da atarım
Makine ile ilgili yorumlarımıda paylaşırım
yağ eneos sl/cf 10-40 yağ...
Lütfen bu müzik eşliğinde bakıp erzurum yaşayın (havuz başında emine ün gibi tokat geldiğini hissedin bir tokatta hastanelik olduğunuzu)
Ramazan ayında yemek yerken dayak yememek için ramazandan sonra bir gezi yaptım ailem ile ilk önce atanın ve milli mücadele arkadaşlarının kaldığı atatürk...
Gulduk eglendik ayaklariyla abs yapan admaa bile abs nasil birsey ogrettik
Keko arkadaslari hayata kazandirdik
Kampanali.motorlarin dusmani olduk
Yalan yanlis bilgileri duzelttik
E tabi kiskanan cok oldugu icin bir dunya lafta yedik
100 kisi git derse forumdan gidicem
Keywords: kn abs dr...
1 genç kızı seviyormuş, teklif etmiş, genç kız "Hayır" demis ustune "Ben asla Kürtlerle çıkmam"demiş,o üzüntüyle intihar etmiş
İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik hizmeti sunan İGA Güvenlik personeli, gidiş katından gelişe atlamış
İstanbul Havalimanında özel güvenlik görevlisi olarak...
daha hava filtresi bile takılı değil bu ne kuvvet yiğidim muhakkak tanışalım
süper virajlar olan yolları minnoş motorumla gezdim çok keyifliydi scooter viraj yapamaz diyenlere burdan hello beybi diyorum
kendi el işçiliğim çok geüçlüdür nedne kn ye bu kadar para vereyim dedim ve kendi kn filtremi kendim yabdım bugun montajını yabacağım
iks maks artık daha güçlü olacak daha iyi hava geçecek havayı suriyeli gibi çekecek gulu gulu yapacak
Xmax için yağlı hava filtresi alacaktım sahibindene bakayım dedim birde ne göreyim adam 175 tl yazdım fabrikada ortacı olduğumu söyleyip duygu sömrüsü yaptım ve 120 tl ye bu filtreyi aldım
Şİmdi xmax çok güçlü olucak bakalım yetişebilecekmisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15...
sadece dijital göstergeli motorlar yazarsa daha iyi olur yoksa herkesin motoru 10 kr yakıyor....
hız olarakta 65-85 km arası sürdüm 12 gr dr puley baga ve kaydırıcılar takılı motoum 67 km de
kartal-esenyurt yaptım
////////////////////////////////////////
2016 yılında sym gts evo ile...
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi xmax tipi motorcu ayrı bir başlıktır ayrıca maxi scooter denmesine karşıyız....
Motosiklet başka birşey Maxi scooter başka birşey Xmax başka birşey...
asla xmax maxi scooter değildir xmax xmax tır.....
sağda solda bu scooter diyenleri duyar gibiyim hayır...
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba son zmaanlarda bu beyaz yükselik ayarı olmayan anasının nikahını aydınlatan çok güçlü led ışık takıyor herkes bende xmax e aldım ama baktım göz alıyor takmadım...
Bu meret mercek olmadığı sürece insanı kör ediyor milletle tartışmakta istmeiyorum göz...