ismeter kullanıcısının son içeriği

1. I

Yeni HaOJUE TD150

haojue sitesinde gezerken gördüm.. MT de ilk ben paylaşmak istedim :) fiyat teknik özellik hiç bi bilgi yok 26 şubatta fuarda tanıtılıp satışının başlaması muhtemel... http://www.haojue.com.tr/TD150.asp?s=3
  2. I

Falcon Rebel 150 hakkında bilgisi olan içeri >>>

Sa. Bu motor hakkında bilgisi olan varmı Aslında falconun 2014 kataloğunda var ama 2014 yılı içerisinde bayiilere gelmedi Yetkililerede mesaj attım cevap gelmedi belki sizin bi bilginiz vardır diyerekten foruma konu açmak istedim.. Motor bu Motor aslen zongshen firmasına ait...
  3. I

Arora Motor Hakkında

Selam arkadaşlar bu motor hakkında yorum yapabilecek var mı inceleyen test eden falan ? Burada bayisi olmadığı için gidip inceleyemedim özellikle klasik tipli olmasını çok beğendim 2. motor olarak hafta sonları düşünüyorum.. Arora markasını en son bi scooterin üstünde görmüştüm onun harici çin...
  4. I

Bajaj pulsar200ns mi Daelim Roadwin 250R mı ?

Siz olsanız bu iki motordan hangisini seçerdiniz? Lütfen marka fanatikliği yapmadan yorum yapınız... Naked ve racing tarzı motorları seviyorum şekil şemal olarak ikiside bana çok uygun.. İki modelide sıfır olarak almayı düşünüyorum aralarında 1000 lira gibi bi fark var bu fark çokta mühim değil...
  5. I

honda MSX125 Türkiyede fiyatı 7200tl

MSX125, 7200 TL.’ye Satışta Yurt dışında çok ses getiren bir motosiklet oldu... Düşük ağırlık,yüksek tork, ufak tekerlekler derken, tam bir şehir içi haylazı diyorlar kendisine. Honda’nın uzun süredir üretip mükemmel hale geldi dediği (bu seriden 930’000 adet üretmişler) 125 cc.’lik...
  6. I

Sizce bu motor alınır mı?

7. I

Ülkemize gelmeyen küçük cc naked görünümlü motosikletler

honda cb unicorn dazzler kymco k-pipe 125 yamaha fz150i bajaj pulsar135ls keşke sadece bunlarla sınırlı kalsaydı daha ülkemize gelmeyen o kadar çok motor var ki...!! Türkiyedeki distribütörler yüzünden böyle güzel motorlara binemiyoruz Bize hala ybr cbf yi reva...
  8. I

"Jianshe" motosiklet fabrikası hakkında bilgisi olan

Selam arkadaşlar galiba yamaha ybr125esd modelini bu firma üretiyormuş bu fabrika hakkında bildikleriniz nelerdir? Ben yeni bir motor almak istiyorum "salcano sb150" Ve bu motoru jianshe üretiyormuş salcano ihraç ediyormuş.... Bu sebepten "jianshe" markası hakkında bilgi almak istiyorum...
  9. I

Bu motor neden bu kadar pahalı?

Selam arkadaşlar malumunuz yeni motor alıcam beğendiğim modeller ise lifan kp150 ve bajaj pulsar135ls ikisininde tr ye gelip gelmeyeceği muamma... Motorda aradığım özellikler şekil şemal ve sağlamlık.. Bu motoru tipinden dolayı çok beğendim sağlam olacağınıda düşünüyorum ama fiyatı beni...
  10. I

Bajaj Pulsar135LS türkiyeye gelecek mi?

Selamlar arkadaşlar yeni bir motor alacağım ama şu anda piyasaki hiç bir motor şekil olarak bana hitap etmiyor Lifan kp150 de gelmeyecekmiş bu sene bajajın pulsar135ls modelini çok beğendim acaba türkiyeye gelir mi gelirse ne zaman gelir motor bu
  11. I

Lifan KP150 Türkiyeye ne zaman gelecek?

2014 de gelecek dendi ama henüz ortalarda yok bu model bu sene türkiyeye gelecek mi? Bu sene gelmeyecekse 2015 te gelecek mi? Bilgisi olan paylaşsın.............. Motor bu
  12. I

Selamun Aleyküm

Merhaba arkadaşlar ben konyadan ismet 1. organize sanayiinde çalışmaktayım 10 yıldan fazla süredir motosiklet kullanmaktayım yaşım 31 hepinize selamlar