İsmailTKDMR kullanıcısının son içeriği

1. İ

Kaçak yolcu motosiklet sürücüsüne zor anlar yaşattı.

Tam üç saat uğraştık şunun için bilmiyorum kaç kişinin başına gelmiştir şu olay ama böyle olaylar anca benim başıma gelir.
  2. İ

Motorda ABS hakkında

Merhabalar, Bir adet 2021 model NK 250 aldım dostlar ilk defa ABS'li motosiklet kullanıyorum. Hafif çukurlu, engebeli veya tümsekli yerlerde arka frene dokunursam sanki ayak pedi değil de takoza dokunuyormuşum gibi hissettiriyor. Bu normal midir ? Bir de kontağı açınca ABS lambası yanıp yanıp...
  3. İ

Yüksek kilometre motor alınır mı diye bir konu daha

Merhaba iyi akşamlar 50.000 km + ikinci el Japon 250 cc'lik motosiklet almayı düşünüyorum ancak yüksek km korkutuyor. Ama halihazırda elimizin altında yıllardır babamla kullandığımız 96.000 km'de taş gibi çinli bir 100 cc'lik cub motor var ve bu beni rahatlatıyor. Taktir edersiniz ki insanın...
  4. İ

Yuki Scrambler

Merhabalar dostlar. Sanırım 1 ay kadar önce Yuki isimli firmanın sitesinde yayınlanan şu aşağıda linkini paylaştığım scrambler modeli için uçuk bir fiyat olan 24.999 TL yazılmıştı. Ben de o fiyata nasıl olsa satamayıp en azından 12.000 - 13.000 TL'ye düşerlerse almayı düşünebileceğim bu makineyi...
  5. İ

YILLARDIR MOTOSİKLET KULLANMAMA RAĞMEN YENİ YENİ BAŞLAYAN KORKU

Merhabalar ben paketçiliği de sayarsak yaklaşık 10 sene aralıksız motosiklet kullanmaktaydım. Geçen sene dizimden ameliyat olmam gerekti ve ameliyat olmadan önce motosikletimi satıp bir süreliğine araba kullanıp tekrar geri dönmeyi planlıyordum. Arabamı aldım iyileşmem bir sene sürdü ve şimdi...

Yeni mesajlar