Yuki Scrambler

Merhabalar dostlar. Sanırım 1 ay kadar önce Yuki isimli firmanın sitesinde yayınlanan şu aşağıda linkini paylaştığım scrambler modeli için uçuk bir fiyat olan 24.999 TL yazılmıştı. Ben de o fiyata nasıl olsa satamayıp en azından 12.000 - 13.000 TL'ye düşerlerse almayı düşünebileceğim bu makineyi arada takip ediyordum ve 25.390 TL olmuş. Size sorum şudur ki satılmadan fiyat yükseltilir mi sizce ve bu komik fiyata sizce hiç satmışlar mıdır ? :mrgreen:

https://www.yukimotor.com.tr/product-details/zy125-15a-scrambler-benzinli/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Satılıp satılmadığı hakkın da yorum yapamam ama 24.999 TL den piyasa giren bir ürünün böyle bir Türkiye de 12.000 13.000 TL civarına inme ihtimali 0.

34.999 TL' e çıkar mı diye sorarsan ona daha çok ihtimal veririm.

Not: Görseli tarzı güzelmiş.

Motosikleti
Ns200
Şu motora 2500 euro fiyat koymuşlar. Bu fiyata bile çok diyorsunuz ya pes artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok demiyorlar. Yok diyorlar. :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Türkiye'de kanundur. Fiyatlar düşmez. Artar. Alacaksan hiç bekleme.

Aşağıdaki model bana daha yakın görünüyor. Enjeksiyonluymuş. Yuki Tekken125
02-4.png

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çinliler şekil şukuldan yürüyor. Güzel görünüm + dandik teknoloji + kuvvetsiz motorun ederi 25.000 TL olmamalı. "Yeni başlayan" diye bir kitle var ama hiçbir kurum da bu kitleyi bu kadar enayi görmemeli.

Motosikleti
Honda CBF 250
Şekli güzelde.. Abs yok, güç 12 beygir bile değil. fiyat arşa çıkmış. Vallahi yazıktır bu makineye bu parayı vermek. birde Çin malı, sağlamda değil, 1-2 ay sonra her yeri dökülmeye başlayacak.

Kesinlikle katılıyorum ve aynı şekilde düşündüğüm için sordum zaten bu soruyu. Tipi çok hoşuma gitti elektronik teknolojisi olarak yetersiz ve motor teknolojisinin de çok da kaliteli olmayacağını düşünüyorum tabiki denemeden önyargılı olmamak lazım ama maalesef çin mallarına öyle yaklaşmak zorundayız. Ha yok fiyat normal diyen arkadaşlar varsa tabi ki bişey diyemem burda düşünce paylaşıyoruz herkesin aynı düşünmesi saçma olur.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Kesinlikle katılıyorum ve aynı şekilde düşündüğüm için sordum zaten bu soruyu. Tipi çok hoşuma gitti elektronik teknolojisi olarak yetersiz ve motor teknolojisinin de çok da kaliteli olmayacağını düşünüyorum tabiki denemeden önyargılı olmamak lazım ama maalesef çin mallarına öyle yaklaşmak zorundayız. Ha yok fiyat normal diyen arkadaşlar varsa tabi ki bişey diyemem burda düşünce paylaşıyoruz herkesin aynı düşünmesi saçma olur.

Fiyatı gerçekten normal değilmiş. Baktım Mondial Bucaneer 250 27 bin küsür fiyata satılıyor. Fakat fiyatı düşürmelerini beklemektense Mondial Bucaneer 250 veya 2. el bakmak lazım.
Yuki Scrambler arka dizayn nedeniyle adamı çamur manyağı eder bence.

Buna bu parayı vereceğime Bajaj ya da Hero alır, kendim Scrambler yaparım daha iyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hero ve Bajaj'a para vereceğime, bir atölye kiralar 0 dan Scrambler yaparım. :)

güzel motor ama satılmaz, bu adamlar niye böyle işler yapıyor anlamış değilim, satamıcaksın işte gün gibi ortada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerekli şartlar altında tek alternatif benim açımdan o. Yoksa gönül ister ki Ducati Scrambler olsun. :D

Dostum ya, ben bir ihtimal şöyle;

bir diyalog yakalarız demiştim ama...

Tutmadı valla. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar