Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA GT 250R BULDUM Bİ TANE KESEME UYGUN BUGÜN MOTORA BAKTIM SOL BLOKTA DEBRİYAJ TASININ OLDUĞU YER SÖKÜLMÜŞ KAPATIRKEN SIVI CONTA ATMIŞLAR ÜSTÜNE BUNLAR SORUN OLURMU MOTORDA YAĞ DAMLATMA YOK BU ARADA BİRDE VİTES GEÇİŞLERİ BAYA SERT GELDİ BANA SANIRIM O HEPSİNDE VAR BOŞADA ZOR ATIYO ARADA...
Merhaba yeni motosikletimin arka jantinda sag ve sol yerinde ufak yamulma mevcut orta sehpada arka tekeri cevirdigimde teker yamuk donmuyor ama jant yamuk yeni jant baya pahali acikcasi onarticak nakitim bile yok suanda bu şekilde kullansam herhangi bir zarar meydana gelirmi acaba haftada hic...
Bugün 17.00 Da buca kozağaçda motorla eve dönerken plakasız kafalığı kırık kuyruk kırık Fazer gördüm üstündeki elemanın tipinde hayır yoktu yanına yaklaştım hırsızmı değilmi anlayım diye vizörü açtım satıyosan alıyım makinayı dedim adam gazı açtı fizana uçtu altımdaki makina 150lik...
Grubumuzun ilk tanışma buluşması inciraltı inciraltından da urlaya ufak bi gezi yaptık.
Her hafta düzenliyoruz. Whatsapp grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar olursa özelden msj yolu ile numarasını atabilir.
Bugun 9.15 de kapali virajin sonunda su satan 7veya9 yaşları arasında bir kız cikti karşıma aniden birden kırdım direksiyonu attim motoru sola bende sağ tarafa suruklendim tahminen 7.8 metre motor ise tam 20 metre suruklendi duserken ibrem 70 i gösteriyordu yerde suruklenirken motor kizi teğet...
cbf imi satıp 4 veya 5 bin TL lik bi bütceyle bu 2 naked dan birini alıp edit lemek istiyorum kafayı söküp predatör maskesi takıcam
egzos'u değiştiricem jant ve lastik ebatlarını büyütcem aklımda bunun gibi şeyler var deneyimi olupda yahu onu öyle yapma böyle yap daha güzel olur diycek varsa...
Pazar günü didime yolculukda motorsiklete artcim ve tüm çanta v.s ağırlıklar dahil ben hesapladım 246 KG cıkıyor
toplamında 320 KM yol yaptık gün içinde
ben 80 KG
artçı 71
arka bagaj mangal kömür 35 KG
onun çantası benim çantam toplam 60 KG üşenmedik tarttık cıkmadan önce :D
üstelik 30.35 TL...
1.2 grenaj ve değişik renk ile motor yüzüne bakılır halde teşke türkiyedede aynısından olsa burdaki cbf 150 ler akraba evliliği gibi
kırmızı cbf de sadece extra alt uzun sakal panjur var
Hero karizma modeli touring , racing , supersport karışımı küçük naket tarzı bir motor. Her tarz motorlardan esinlenilmiş model üzerine işlenmiş.
konuyu açma sebebim tasarımı hakkında nacizade fikirlerinizi almak.
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
223 CC
19 beygir
mikro işlemcili ateşleme
5 vites
Jant...
Merhabalar arkadaslar bi konu hakkinda yardim istiycem daha dogrusu fikir danışıcan yaklaşık 5 ay önce babam park.halinde bir araca hafifce sürttü arabada maximum 50 tl lik hasar cikti aracin sahibi aracinda yoktu babamda bekledi sahibini aracin yaptigi hatayi ödemek icin herneyse adamlar geldi...
Herkeze iyi günler.
Arka jantımda çok ufak bir yamulma olmuş gözle görülmüyor yanlız orta sehpaya aldığımda lastiği hızlıca döndürdüğümde azçık belli oluyor
birde lastik elle zor dönüyor biraz şimdi bu şekilde kullansam herhangi bir problem yaratırmı ?
motor önceden 150 km hıza ulaşırken şuan...
Merhaba herkeze iyi gunler yeni sistemde ehliyetin ankaradan 15 gun icinde geldigini söylemislerdi ve 15 gunluk geçici ehliyet verdiler bugün tam 16 gün oldu benim ehliyetten hayla haber yok ev hic bos deildi yani gelipde kimsenin olmamasinim imkani yok benim suan gecici ehliyetim suresi doldu...
Zamanla çoğumuzun motorunda görülür performans kayıpları
Bu konu altında bunun sebeplerini belirtelim mesela 223 cc 17 beygir olup 140 basan motorum şuan 110.120 yi zor görüyor nedenleri nedir ?
yazım hatalarım olabilir klavyem bozuldu sanal klavye ile yazıyorum.