- Konu Yazar
Merhabalar arkadaslar bi konu hakkinda yardim istiycem daha dogrusu fikir danışıcan yaklaşık 5 ay önce babam park.halinde bir araca hafifce sürttü arabada maximum 50 tl lik hasar cikti aracin sahibi aracinda yoktu babamda bekledi sahibini aracin yaptigi hatayi ödemek icin herneyse adamlar geldi aracyaki hasari soyleyim once tamponu plastik olduğu icin hafif icine girdi isitilsa geri tak diye oturur yerine neyse adamlar honda servisine goturup orda yaptırmak istedi israr ile babaminda kanina alkol var di adamlar işi firsata cevirip para koparmaya calisti ya polisi arariz ehliyetin alinir alkolden yada 500 lira ver honda servisine arabayi yaptircaz neyse 300 lira bi para verdi babam araya birileri girdi kalan 200 ü vermedik 5 ay gecti aradan birilerini yollayip babamla iletisim kurdu bunlar kalan 200 ü veriyonmu vermiyonmu diye babamda size vercek param yok demiş adamlarda mikrobun teki elini uzatsan kolunu kaptırirsin aracinda 50 lira hasar cikip 500 isteyen tip bugün de kendi aracimizda derin bi cizik olmuş bulundugu konumda baska araba surtmesi imkansiz velhasil bu adamlar ya can a yada mal a zarar vericek tipler babaminda boş durmuycani adim gibi biliyorum şayet kavgaya uzarsa bu olay ya onlar yada bizden biri vefat eder abartmadan söylüyorum bu satirlari karsi tarafıda bildigimden savciliga duyuruda bulundak simdi biz cana ve mala gelcek zarar dan ilk bunlardan sorumlu tutulmasinini isticez sizce bu yöntem işe yararmi arkadaşlar sinava hazirlandigim bu süreçte bu olay iyice beynimi kemiriyor.