- Konu Yazar
Bugun 9.15 de kapali virajin sonunda su satan 7veya9 yaşları arasında bir kız cikti karşıma aniden birden kırdım direksiyonu attim motoru sola bende sağ tarafa suruklendim tahminen 7.8 metre motor ise tam 20 metre suruklendi duserken ibrem 70 i gösteriyordu yerde suruklenirken motor kizi teğet geçti cok rahatladim üstum basim param parça motorda gidon yamuldu grenajlarda derin cizik var arka stop patladi sol ayne kirildi tahmini 150.180 lira masraf bu yaşta ki ufak cocuklari dilendirip su sattiranlarinda ALLAH belasini versin kazada sabinin yanına koşup elimden geldiğince ilgilendim üstündeki şoku atması için motorun devrildiğini unutmuşum içinde ne kadar benzin varsa yola akmış gitmiş motosiklet gram umrumda değil o kücüğe bişey olsa ailesi takmaz yolda dilendirdiğine göre umrunda olmaz hatta para kazanamaz diye eziyet bile ederler hey Allah'ım dünyanın bin bir türlü hali var üzülüyorum şu halleri görünce. Olay yerinde de halkımız film şeridi gibi izledi herşeyi kimse bişey varmı demedi Aynı zihniyeti de ben uyguluyucam. Buda böyle bir gündü tedbirli olmanız dileğiyle.
Özet: CAN'a gelceğine MAL'a gelsin Elin kolun bacağın yedek parçası üretilmiyor.
Özet: CAN'a gelceğine MAL'a gelsin Elin kolun bacağın yedek parçası üretilmiyor.