iskender123 kullanıcısının son içeriği

1. iskender123

Pulsar 7 bin devirde gelen demir sürtünme titreşimi

16 model 19 binde motorum var 17 binde aldim,zinciri uzamış değiştirdim dişlileri de ters çevirdim.300 km kadar bı yola çıktım geldim. Bişey yoktu değişimden sonra ... yeni yeni Motorda 7 bin civarında tam torka bindiği zamanda sanki bi demir biyere sürtüyor gibi bir titreşim var ayaklarda...
  2. iskender123

Kanuni Seyhan itici kırdı ve sonrası...

Herkese iyi akşamlar, motorda ilerlerken birden bu ses gelip stop etti,sibop kesti sandık tamirciye götürdüm, itici kırmış değiştirdi usta fakat motor traktör gibi çalışıp köpek gibi oluyordu,dedi egzantirik dislisine zarar vermiş kırılan parça,set olarak onuda degistirdi , motora bindim 30km...
  3. iskender123

Kanuni seyhan 150c subap sesi hakkinda???

S.a iyi aksamlar,cub motosikletimin yanina kanuni seyhan 150c nasip oldu.Motor 5 bin kmde tertemiz garaj motoru,alindigindan beri yag degisiminin disinda hic tamire gitmemiş,ikinci sahibi benim.Motor tekleyerek calisip ışıklarda stop ediyordu bi ustaya goturdum cg motorlari hic sokmedim cubdan...
  4. iskender123

Üst kapak-silindir uyumsuzluğu ve piston tarafları?

S.a Iyi akşamlar,cub motosikletimin sanzumanina kadar söküp senkromecini değiştirdim,motoru topladim, ust kapakda sorun vardi (110luk) 100 lük üst kapak alip taktim silindir 110 luk ama dalginlikla pistonun in tarafini egzoz manifolduna vermisim.şu an motorun cekisi filan mükemmel ama bi şırıltı...
  5. iskender123

Trafik sigortasi ve aile sorununa karşı?

Herkese merhaba , 100 lük kanuni bretons motosiklet alacagim 1500 liraya yarin devir teslim olucak , beni korkutan sigorta , yasim 20 ilk aracim ,şehir denizli ve motor 2014 model acaba sigorta bana kac lira cikar ? Babami bi turlu ikna edemedim uzerine almiyor ne yaparsan yap dedi simdide unut...
  6. iskender123

Ayfonu bretonla takas etmek?

Herkese iyi geceler , benim derdim bi arkadas letgoda 2014 breton s satiliga koymus 1500 liraya bendede iphone 5 var 800 demistim takas teklif ettim uzerine 750 lira istiyor motor dis gorunus olarak baya temiz gorunuyor kredi karti kullanip odicem parayi telefonda gidince sorun olacak biraz...
  7. iskender123

Castrol 10w40 skutır yagı konan cub neden debriyajı kaçırır?

Herkese merhaba, motor yapilali 1000 km olmustu bende dedim şöyle iyi bi yag alayim castrol aldim bu olur dedi parcaci ,aldim değiştim simdi motor debriyaj kaciriyor, baya ısınıyor , acaba yagdanmi yoksa benim aletin balatalarmi bitti, daha 2 bin kmlik balata ?????? Tesekkur etttim
  8. iskender123

Bana göre uzun yola çıkmalımıyım ?

Herkese merhaba, benim mondial 110 cc bi cub motorum var bilirsiniz çok soru sormustum teknik servis olarak,şuan hâlâ karbutatorden benzin atma sorununu cozemedim ,subaplarin yandigini yukariya basinc yaptigini idda edenler oldu , motor silindir piston degiseli 2 Bin kmde suan ,pazartesi ust...
  9. iskender123

Sj4000 aksiyon kamera çakma-orjinal farkını nasıl anlarız ?

Hepsiburada da 296 lira civaranda satan 2 satıcı var,ama normalde 400 filan bi kaç kişi şüpheye düştük bunun bu farkı varmıdır hani eskiden kore mali s3 le orjinalini anlamak gibi
  10. iskender123

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Bence en iyisi yeni pilaka almak,eskisi bi suça karisirsa kendini aklayana kadar ohoo
  11. iskender123

Sabahları zor çalışma ısındıktan sonra düzelmesi sorunu

Herkese günaydın,motor mondial cub 110,karbüratör de sorun vardı,değiştirdik üst tahliyeden bazende alt tahliyeden benzin atıyordu dedim bi sorun var gidip degistirdim,buda aynini yapti,arastirdim filan eski karbüratörün gaz ignesinin çentigi ortadaymis bunlar ise en altta onu ortaya aldim...
  12. iskender123

Tahliyeden benzin atma,bogulma,yolda kalma

İyi aksamlar,Cup 110 motorum var(orjinal 110),evelsi gün yolda ilerkerken boguldu stop etti marsa basa basa zorla calistirdim,karburator çok eskiydi 10yillik filan , gidip yeni karburator aldim 110luk , herhangi bi ayar yapmadim taktim direk ama bu biraz daha buyukmus galiba benimkisi 100luk tu...
  13. iskender123

Durt road vogue mont,nerden alinmali (site indirimleri)

Bu montu almaya karar verdim , kendi sitesinde 299 lira ve kışlık eldiven hediyesi var havale ile 270 liraya geliyor(k.Martina tek ceksek demi aynidir havale deyince),n11 gitti gidiyor hepsi burada gibi sitelerde 299 ayni fiyat benim sormak istediğim bu sitelerden alsam puan ,indirim veya başka...
  14. iskender123

Motosiklet sarj etmiyor (100cc cup)

Herkese merhaba, yine bi sorunla karşı karşıyayım, 2 gün önce motor kırmızı ışıkta beklerken stop etti (rolenti ayarindan) tekrar çalıştırmak istedim tık dedi kaldı farlardada bi sonukluk vardi, ayak marsiyla çalıştırdim eve geldim hâlâ devam ediyo ,gaz verince lambalarin parlamasi lazimken...
  15. iskender123

Motor zor çalışıyor

Herkese merhaba,abiler, arkadaşlar,100luk cup motor var 2 ay önce şanzuman dişli takimi değiştirdim ,motor bi hafta 10 gündür can çekişirmiş gibi çalışıyor, rolenti yüksek ama stop etmeye yaklasiyor tek marş calismiyor,motora segman atmistim çekiş güzeldi sonradan zayifladi yine,avans...

Yeni mesajlar