İlker küba kullanıcısının son içeriği

1. İ

Furş takımı

Teşekkürler
  2. İ

Furş takımı

Arkadaşlar merhaba Geçenler de kendim yapamayağım için ustaya gidip furş takımı değiştirttim ama haftada bir gevşiyor tak tak ses yapıyor motoru eskisi gibi yatıramaz olduk neden gevşiyor da sıkmak durumunda kalıyorum sürekli başka bir yönetimi varmıdır bilgilerinizi bekliyorum
  3. İ

Motorsiklet yağmurluk tavsiyesi

Dostum scayco rc10 diye bir modeli var memnunum terletme felan yapmıyor fileli iç tarafı öneririm
  4. İ

Kaza olayım

Merhabalar dostlar Dün yaptığım kazayı size anlatmak istedim fikirlerinizi bekliyorum. Dün normal 30-40 km hızlarda seyrederken kavşağa tersten bağlanmak isteyen araba beni fark edip yolun ortasıda durması sebebi manevra yaparken çarpmamak için motorsiklet altımdan kaçtı adamın bana vurup...
  5. İ

Motoru stop edince garip ses geliyor

Teşekkür ederim bi ara gaz kesiyordu ısı müşürünü değiştim düzeldi 1 ay oldu tekrar yapmaya başladı sebebini anlamadım
  6. İ

Motoru stop edince garip ses geliyor

Merhabalar dostlar İyi haftasonları diliyorum motoru stop edince motordan sanki bir yerden hava emiyor gibi ses geliyor sizce ne olabilir
  7. İ

Motordaki garip tıkırtı

Merhabalar dün fark ettiğim tıkırtı anlam veremedim sizlere video linki bırakıcam size zahmet bilgi verirmisniz 1. Ses gaz verince gidiyo 2 motor sadece ısındıktan sonra geliyor 3 notoru varyatör sökük şekilde çalıştırdım ses yok Bilginize sunarım https://youtu.be/bjAZ2fwsiKE?si=mdHoTVY36rIbwYFk
  8. İ

Yan ayaklık müşürü belaa

Cümleten hepinize iyi forumlar abilerim bu gün sabah erken saatlerde işe giderken birden motor stop etti yan ayaklığa aldım direk müşür olmasına rağmen denedim çalıştı ayaklığı kaldırdım stop etti sistem tam tersi çalışıyordu anlatmak istediğim. Sabah köründe yolda kalmıştım elimdeki bıçakla...
  9. İ

Bagalar (varyatör topları)

Arkadaşlar merhabalar Hon aktiva s var son 1 aydır bagaları sürekli 1000 km bir eskitiyor kontrol ettiğimde bagalar ezilmiş oluyor. 2000 km bir baga değiştirir oldum bilgisi olan var mı
  10. İ

Krank sesi nasıl olur

Merhabalar arkadaşlar Motorumda yakın zamandır bir ses var ama krank sesi gibi kalın gelmiyor ama süphe içersindeyim video linki olarakta ekledim. Bir kaç sorum olacak izninizle 1. Krank vuran motor yağ eksiltirmi? 2. Krankta sorun varsa motor çekişten düşer mi? 3. Krank arızası yağsız...
  11. İ

Fazla yakıt tüketimi

Arkadaşlar merhabalar öncelikle Motorumda sın 1 haftadır yakıt tüketimi gözle görülür bir şekilde arttı Ustaya sorduğumda ateşleme bobininden yapabileceğini söyledi. Akslımdaki soru şu ateşleme bobini bozuk olursa rolantide dalgalanma olmaz mı? Motor stabil bir şekilde rolantide sayıyor...
  12. İ

50 cc kaza

Merhabalar bu gün şöyle bir durum yaşadım aradan caddeye çıkan bir araç beni 50 cc motoru fark etmedi fren yaptım ama kaydık araca ufak bir hasar verdik plakayı çekmeye çalıştı çektimi çekmedimi bilmiyorum ama önünü kapadım çektirmemeye çalıştım sonra aracına binmeye gitti bende kaçtım fırsattan...
  13. İ

Brava motor yağı

Merhabalar piyasada şimdi brava diye bir yağ var fiyatta castrolden pahalı kullanıp tecrübe eden arkadaşlar tecrübelerini anlatanilir mi ?
  14. İ

Subap boşluğu

Merhabalar scooterinde egzantirik zinciri değişimi sonrasında gaza basınca sanki hava emiş şesi gibi bir ses vardı ustamı aradım subapta zincir değiştikten sonra ufak bir boşluk kaldığını zamanla kapanacağını söyledi sizce boşluk normalmidir fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum saygılar:)
  15. İ

Marş basmama

Merhabalar 2 keredir başıma gelen durumu anlatmak isterim marş yaptığım sırada marş tık tık yapıyor ama marş almıyor aküde zatıflık yok ilk seferde 8lik anahtarla varyatörü açtım elimde döndürdüm marş motorunu çalıştı tekrardan bu gün başıma geldi tam eve gidip 8 lik anahtarı aldım varyatörü...

Yeni mesajlar