Motorsiklet yağmurluk tavsiyesi

İşim gereği servislere gidiyorum fakat bazen hava yağmurlu olunca cidden çok sıkıntı oluyor üstüm altım içim her yerim ıslanıyor bir yağmurluk bakıyorum ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiye edeceğiniz modeller varsa bakabilirim.

Bütçem 1000 TL

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pahalı ve kaliteli olanlar ilk zamanlar iyidir, sonradan ağ kısmından su almaya başlarlar. Pvc olup dandik görünenler sizi yağmurdan tam anlamıyla korurken hava geçirgenliği daha az olduğu için bol bol terlersiniz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Deneme amaçlı internette en ucuz ve en çok olumlu yorum alan no name bir yağmurluk aldım. Çok çok ağır yağmurda kullandım ve için 1 damla bile su geçmedi. Henüz 1 kere kullandım ama inanılmaz fazla yağmurdu. İleride ne olur bilemem ama şimdilik işini gördü.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
İşim gereği servislere gidiyorum fakat bazen hava yağmurlu olunca cidden çok sıkıntı oluyor üstüm altım içim her yerim ıslanıyor bir yağmurluk bakıyorum ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiye edeceğiniz modeller varsa bakabilirim.

Bütçem 1000 TL
Yağmurda pek sürmem, arada kullanmak için bunun gibi bişey almıştım geçen sene. Bir sefer 1 saat kadar yağmurda kullandım su geçirmedi.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
PVC balıkçı yağmurluğu. Ne kadar az dikiş, o kadar kuruluk. Bir de bot kılıfı alırsın, alttan sıçramalara karşı, temiz temiz sürersin.

Bütçem 1000 TL
Dostum scayco rc10 diye bir modeli var memnunum terletme felan yapmıyor fileli iç tarafı öneririm

Bütçeyi aşıyor ama belki başka biriainin işine yarar diye yazıyorum:
Revit alt yağmurluk su geçiriyor. Hiç memnun kalmadım.
Difi terra üst yağmurluk efsane. Eleştirecek hiçbir şey bulamadım. Ömürlük. Sıfır terletme. Sıfır su geçirme.
Bot için ise 2 tane bim poşeti :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bütçeyi aşıyor ama belki başka biriainin işine yarar diye yazıyorum:
Revit alt yağmurluk su geçiriyor. Hiç memnun kalmadım.
Difi terra üst yağmurluk efsane. Eleştirecek hiçbir şey bulamadım. Ömürlük. Sıfır terletme. Sıfır su geçirme.
Bot için ise 2 tane bim poşeti :)
2017'de difi markasının adventure botunu almıştım, sıfır su geçirme, sıfır üşütme, muazzam rahatlık, yaz sıcaklarında da sıfır terletme. Geçen yıl yeni bot alacağım zaman baktım o marka artık Türkiye'ye gelmiyormuş. Aynısını bulsam alacaktım yine. Difi iyi marka diye kalmış aklımda.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben 2018'de motomax mağazasından alt üst takım 4riders yağmurluk almıştım, hala sapa sağlam çünkü çok az kullandım, yağmur varsa yola çıkmıyorm ama yolda başlarsa diye yanımda taşıyorum, haliyle az kullanıldı. en büyük bedeni almıştım montun üzerine rahat giyeyim diye, alt yağmurluğu da çok az giydim, en büyük beden olsa bile ayağımda botlar varken giymesi zor geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar