Yan ayaklık müşürü belaa

Cümleten hepinize iyi forumlar abilerim bu gün sabah erken saatlerde işe giderken birden motor stop etti yan ayaklığa aldım direk müşür olmasına rağmen denedim çalıştı ayaklığı kaldırdım stop etti sistem tam tersi çalışıyordu anlatmak istediğim. Sabah köründe yolda kalmıştım elimdeki bıçakla kablosunu kestim ufak bi elektrik bilgisine sahibim toplamda 3 kablo 2 yeşil 1 siyah vardı siyahın elektirik kesici olduğunu düşündüm iki yeşili bağladım bu şekilde kullanıyorum sorun olurmu yüksek bir akım geçmiyordur umarım motordan olmayalım sonra bilginizi paylaşabilirmisiniz

Cümleten hepinize iyi forumlar abilerim bu gün sabah erken saatlerde işe giderken birden motor stop etti yan ayaklığa aldım direk müşür olmasına rağmen denedim çalıştı ayaklığı kaldırdım stop etti sistem tam tersi çalışıyordu anlatmak istediğim. Sabah köründe yolda kalmıştım elimdeki bıçakla kablosunu kestim ufak bi elektrik bilgisine sahibim toplamda 3 kablo 2 yeşil 1 siyah vardı siyahın elektirik kesici olduğunu düşündüm iki yeşili bağladım bu şekilde kullanıyorum sorun olurmu yüksek bir akım geçmiyordur umarım motordan olmayalım sonra bilginizi paylaşabilirmisiniz

Yüksek bir akım geçmiyodur oksit vb. yapabilir diye elektrik bandıyla sarabilirsin , birşey olmaz ama düzeltmekte fayda var.

Bantla sardım şimdilik ustaya sordum sorun olmaz dedi kullan dedi gene de bi sorayım dedim abilerime

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

Birde şimdi motoru stop ederken garip bir şakırdama duydum acaba sabah yaşadığım bu olumsuzluğun doğurduğu bir şey olabilir mi ?
Motor ateşleme keserken pistontun subaplara vurma ihtimali var mı?
Aklıma çok takıldı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yan ayaklık müşürü probleminizle şakırdamanın bir ilgisi yoktur.

Sabah ateşlemeyi kesip stop etti stop ederken pistonun subaplara vurma ihtimali varmı onu merak ettim

Sabah ateşlemeyi kesip stop etti stop ederken pistonun subaplara vurma ihtimali varmı onu merak ettim

Vay arkadaş nerden duydun yada okudun da aklında böyle birşey kalmış , başka mekanik sebepden evet olur ama yan ayaklığa nasıl bağladın yav :) ayrıca yan ayak müşürünü derhal tamir ettir yada değiştir , bugün olmazsa yarın , yarın olmazsa beş ay sonra birgün ayak açık yürürsün ilk virajda ulen şom agızlı bi Japon dediydi diye beni anarsın !

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Belaa değil, bela olacak... Başlık açarken dikkat edelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar