< iLk@yy > kullanıcısının son içeriği

1. < iLk@yy >

Bu bir iş ilanıdır

Merhaba arkadaşlar; Fenerbahçede ki Benzin cafe'de motokurye olarak servis yapabilecek A2 ehliyetli eleman aranmaktadır. Konu burada çalışan yetkili bir arkadaşımın ricası ile ilgili açılmış olup forumdan iş arayan biri olması durumunda iş ihtiyacını karşılayabilmesi için açılmıştır. Umarım...
  2. < iLk@yy >

Devil Egzoz için Orjinal Marka Logo Plakası

merhaba arkadaşlar elimde Devil Karbon tüp egzoz için 2 adet marka logo plakasından var. şuan biri elimdedir. diğerini arkadaşım yurt dışından dönerken getireceği için satışı hemen yapılamayacaktır. ürün istanbul içinde elden veya kargo yolu ile gönderilebilir elimdeki ürün fotoğrafı ( 2...
  3. < iLk@yy >

Avukat...

Merhaba arkadaşlar bir kısmınız beni tanıyor bir kısmınız tanımıyor olabilir. okuyan kim varsa iş ve işçi kanunları hukuk kısmında uzman bir avukat arıyorum açıkçası. konuya gelecek olursak. çalışmakta olduğum şirketten alacaklarım birikmiş durumda ve giderek artıyor da. bir süre bekleyebilme...
  4. < iLk@yy >

VW Dark Side

hani bir reklam vardır Volkswagen'in. işte bu R55e-uHQna0 sonra bakalm neler olmuş (= part I nXndQuvOacU part II u9nxEvmVNeU size iyi izlemeceler :mrgreen:
  5. < iLk@yy >

29 Nisan 2011 caddebostan gelen gelsin buluşması

Selam millet; eee haftanın son gününe geldik kimimiz son saatlerinde kimimiz dakikalarında. havada güzel fena değil yani caddebostan sahilde toplansak hiç fena olmaz çekirdek çıtlatıp kola içmenin vakti geldi derim bence :mrgreen: kimler geliyor ? 1-? 2-? 3-?
  6. < iLk@yy >

MT aktif olarak Tokat taraflarında olan kimse varmıdır ?

herkese selam. bir bayan arkadaşımın uzun süredir 600f arayışında olması ve servise dünya kadar motosiklet sormamıza rağmen eli ayağı düzgün temiz bir motor bulamadık denilebilir. bir çoğunun km oynanmış ve servis kayıtlarına bakıldığında hor kullanıldığına dair ip uçları meydana çıkmakta...
  7. < iLk@yy >

Tarihlerden Dumlupınar; Vatan Sağolsun !

Yıl 1953, günlerden 4 Nisan... sabahın ilk ışıklarında eceabat ve nara kıyıları şiddetli bir çarpışmanın gürültüsüyle sarsıldı. bu sarsıntı, güneşle birlikte tüm türkiye'yi saracaktı. naraburnu açıklarında naboland adlı isveç şilebi ile çarpışarak çanakkale boğazı'nın sularına gömülen dumlupınar...
  8. < iLk@yy >

Bu camdan nerde bulunabilir veya yaptırılabilir

Merhaba arkadaşlar ebayda bu gün ihalesine girmiş olduğum cam içimde patlarak ne yazıkki son dakka alamadım :mrgreen: camın görseli aşağıdadır bu camı bulabileceğim veya yaptırabileceğim bir yer varmıdır ? 50 60 liraya kadar bu cama para verebilirim ( ebaydede bu fiyatlardan gitti zaten )ama...
  9. < iLk@yy >

E-Bay İhaleye girme hakkında?

E-bay üzerinde ihale ile satışa çıkartılmış bir ürün bulunmakta. Ürünüde almayı istiyorum hani ama çok uçuk rakamlara da gelmesin istiyorum. Fakat dün kafama takılan bir soru işareti oldu ve paylaşmak istedim. Aşağıdaki resim üzerinden ilerleyecem Burada ihale açık arttırma bilgileri var fakat...
  10. < iLk@yy >

Yeni motorum Jr. F !

Selam arkadaşlar, Bir süredir motosiklet bakınıyordum ufaktan ufaktan. Hatta önce burgman sonra 600lük makina diyordumda kısmet direk 600lük almakmış. Herşey GKN'nin son şile gezisine kiralayamadığım motorun iyicene içime oturması ve Extrema ile Çakalaz'ın 600f'leri gözüme sokmaları ile...
  11. < iLk@yy >

Markafoni Dainese

Merhaba arkadaşlar Markafoni alışveriş sitesini bilmetyen yoktur sanırım. Dainese ürünlerinde korumalar grubunda işe yarar birşeyler edinebilirsiniz. ben bu ürünü 108,90 tlye sipariş verdim. Mototaş'ı aradığımda 120€ ile 250€ arasında değişen fiyatlarının olduğundan bahsettiler telefonda...
  12. < iLk@yy >

KGS ve 6. Sınıf İndirimi Hakkında ( Önemlidir )

Merhaba arkadaşlar; KGS'de 6. sınıf çıkartıldığı zaman 1. sınıflara göre %20 indirim hakkı tanınmıştı. Zaman içinde 6. sınıfa tanınan bu hak geri alınmıştı. Bir çok kişinin bu durumda pek haberi yok veya tam bir bilgi sahibi değil. 6. sınıf varlığından dolayı pek çoğunuz halen daha indirimin...
  13. < iLk@yy >

290 milyon $’lık F1 pistini Doğuş kurtaracak

Bu yıl yapılacak Formula1 yarışı sonrası anlaşmasının yenilenmesi için masaya oturulacak İstanbul F1 Pistine bu yılın ilk önemli desteği Doğuş’tan geldi. Doğuş Otomotiv, tüm markaları için 68 günlük kiralama işlemine imza attı Maliyeti 290 milyon doları bulan ve Türkiye açısından kârlı olup...
  14. < iLk@yy >

24.01.20oN kar'ı gördük (=

Hafta sonunu güzel bir şekilde birazda çocukçasına eğlenerek geçirdik aslında çokta anlatılacak birşey yok sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum... 2 tanede video vardı bende ama onları eve gittikten sonra yükleyebilirim ancak Korkut sendeki resimlerle...
  15. < iLk@yy >

alçak uçuş dedikleri bu olsa gerek (=

bir süredir bu tarz videolardanda göremiyordum paylaşayım dedim :cat: yol kaymak gibi motorlar 10 numara geriye o yolda o motorlarla süzülmek kalıyor :mrgreen: daha fazla bekletmeden 4xxy_uZIJyY ve linki http://www.youtube.com/watch?v=4xxy_uZIJyY zamanınız olursa diyer chase videolarınada...