KGS ve 6. Sınıf İndirimi Hakkında ( Önemlidir )

Merhaba arkadaşlar;

KGS'de 6. sınıf çıkartıldığı zaman 1. sınıflara göre %20 indirim hakkı tanınmıştı. Zaman içinde 6. sınıfa tanınan bu hak geri alınmıştı. Bir çok kişinin bu durumda pek haberi yok veya tam bir bilgi sahibi değil. 6. sınıf varlığından dolayı pek çoğunuz halen daha indirimin geçerli olduğunu sanıyorsunuz. Geçişlerde dikkatli baktığınızda sizden 1. sınıf ücreti kesildiğini görebileceksiniz.
http://www.haberkulesi.com/haber_oku.asp?haber=3899

Karayolları Genel Müdür'lüğüne ait sitede köprü geçiş ve otoban geçiş ücretleri bulunmaktadır.Linkleride hemen aşağıda sıralıyorum

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/UcretlerYeni.aspx

Yukarıda vermiş olduğum linkten Türkiye sınırları içerisindeki paralı otoban ve köprü geçişlerine dair ücretlendirmeler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bu arada köprü geçişlerindeki ücretler sınıfında motosiklet indirimi kalktığından dolayı 1. sınıf grubuna alınmış, diğer yandan otoban geçişlerinde ise 6. sınıf olarak bir sınıf konulmamış. 1-2-3-4-5 sınıfları yer almakta fakat 6 bulunmamaktadır.

Okuduktan sonra yine olan bize oluyor diyeceksiniz bu kafayla bu iş olmaz köprüden geçerken daha çok göreceğiz plakası olmayan-plakası saklanmış gizlenmiş kişileri...

umarım bir çözüm getirebilirler şu işe ...

Hepinize bol rüzgarlı kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...
İlkay Ys.

insanı zorla yolsuzluğa teşvik ediyolar arkadaş. Gelde plakaya misine takma şimdi.

hadi hep beraber karayolları genel müdürlüğüne mail atalım.

not: genelde 15 günde bir köprüyü kullanırım.

Köprüye para vermek akıl karı değil zaten. Ama ödediğin vergiden bile vergi alan ülkemiz de gayet doğal şeyler bunlar. Zamanın ücretli geçiş varken bozuk paralarla ödeme yapılarak (kuruş kuruş) bir eylem yapılmıştı. Bu şekilde organizasyonlar bir çözüm getirse bile iki gün sonra biz farkında olmadan eski haline gelir

(Bu yeni birşey değil ise) ben en son geçen hafta kullandım ve 3 lira aldı. 6. sınıf kartım.

Varya kendimi kaz gibi hissettim bende gidiş 1. sınıf kartımı motor aldım diye 6 sınıf yapacaktım nası olsa ogs varya yuh artık beya

Herşeyi devletden beklemeyin der bürokrasi.Bunu dememek için devletin her mümkünü:queen: mümkün kılması gerekir.Belki banlanacağım ama:Ben herşeyde en fazla vergiyi öderken bana hala bunu reva gören yapıyı nasıl ''devlet olarak ''görebilirim.Vatandaş olarak ülkemize fazlasıyle bağlıyız.Her konulan şartı yerine getiriyoruz.Fakat bunlar neden halk için birşeyler yapmıyorlar hala anlamıyorum.Okul hastane yol elektrik su vs işler için zatenvergi alıyorsun,üstelik zaten hepsini özelleştirdin sermayeye kattın ve o kurumların yükü artık sırtında degil belediyeler dahil hepsi kendi çapında altın yumurtlaya tavuk.Kazandıkları halde belediyelere hala aynı parayı aktarıyorsun..Köprüden hala neden karayolları masrafları için geçiş(geçiriliş)ücreti alıyorsun zaten veriyoruz vergiyi en yükseginden.Hemde aynı il içinde.Yok devlet kutsaldır laf söylenmez haşa:pr::pr::pr:Yer tanrı gök tanrı hala şamanım devletim haklı.Bumu çagdaşlık evrensellik.Fatmagülün(halkın)suçu ne.:salut::salut::silent:Sınıf olarak ayır,sürüş belgesi olarak ayır hatta geçiş sınıfı olarak da 6.sınıf de (aynı il içinde geçiş için 1km lik bir yol için hiç almaman gerekirken )ama digerleri ile aynı ücreti al.Hangi çagdaş yaklaşıma mantığa sıgıyor açıklayama üstüne sonra motorcular plaka kıvırıyo o suç,da sizin yaptıgınız suç degilmi.Kanunun hangi maddesinde var yaptıgınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar