Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marka: Yamaha
Model: MT-25
Km: 27800
Renk: Mavi
Fiyat: 36500
Açıklama: 2.sahibinden 2016 model kazasız hasar kayıtsız. Muayene yeni. Bakımları zamanında eksiksiz yapıldı. Lastikler geçen yıl değiştirildi. Debriyaj ve fren balataları değiştirildi. Zincir dişli seti 20binde değişti. Masrafsız...
geçen haftaki fırtınada benim motor yine devrilmiş. direksiyon yamulmuş. 2 oldu bu. Branda varken yıkılıyor, örtmesem ıslanıyor ne yapacağımı şaşırdım :((
selam herkese. dün akşam yolda plakam düştü dönüp aradım bulamadım. Yenisini çıkarmam için ne yapmam lazım bilen varmı ? karakola falan gitmek gerekiyor mu
herkese selam. 11 temmuz cumartesi sabah 8 gibi ilk uzun yol deneyimimi yaşamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa. İstanbul-Sinop arası olacak bir de Amasraya uğrayıp bi gece orda kalırım diye düşünüyorum. İki konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Motorun 20bin ağır bakımını 3 ay önce yaptırdım...
selam herkese. bu yaz ilk kez motorla takılacam geçen yaz 50'lik vardı pek bi yere gitmedim. Şimdi size saçma gelecek ama yaz sıcağında ekipmanla takılma olayı nasıl olacak onu düşünüyorum tişörtle terleyen biri olarak. Motoru bıraktıktan sonrası sıkıntı. Montla dursan durulmaz çıkarsan elde...
Beyler mt25 için bu ürünü alıp montajını yapabilen varsa yardımcı olabilir mi? Dün uğraştım biraz ama beceremedim sanki uyumsuz gibi geldi ayakları..
https://urun.n11.com/yedek-parca/gp-kompozit-mt-25-uyumlu-tur-cami-ayakli-model-2015-2019-P415732116
günaydın herkese. MT-25 için 47 cm tur camı takmayı düşünüyorum. Rüazgarı kesme konusunda hissedilir derecede faydası olur mu? Hatta bir de üstüne deflektör taksam daha mı iyi olur? Yoksa hiç uğraşma bi işe yaramaz orj hali kalsın mı dersiniz? Bilgi ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
selam herkese. intercom cihazı ile blueetooth kulaklık arasında ne fark var kulaklık alsam aynı işi görmezmi? fiyat olarak daha uygun. Linkteki gibi bir ürün alsam...
https://urun.n11.com/intercom-ve-bluetooth/kask-ici-bluetooth-kulaklik-cift-kulaklikli-harika-ses-kalitesi-P331625691
selam herkese. mt25 için bir takım lastik almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz satıcı varmı uygun fiyat kargo ile yada elden farketmez. michelin pilot street en uygun şuan 880'e buldum.
HERKESE SELAM.
MT25 KULLANICISIYIM. GEÇEN GECE DEVİR AYARI YAPTIM GÖSTERGERYİ KURCALADIM BİRAZ. NORMALDE BU ZAMANA KADAR ANLIK YAKIT TÜKETİMİ 2,5LT İLE 6 LT ARASI GÖSTERİYORDU GAZLAMA DURUMUNA GÖRE AMA 2 GÜNDÜR 20 30 40 LT CİVARI GÖSTERİYOR. NEDEN OLABİLİR BÖYLE BİR DURUMU YAŞAYAN VARMI...
herkese selam
1 hafta önce 2. el 2016 mt25 aldım. Alırken dikkat etmedim expertize de soktum bi sıkıntı çıkmadı ama sonradan kullarnırken sinirimi bozan bi ses farkettim. normal sürüş sırasında gazı bırakıp tekrar birden gaz verdiğimde tak dye bi vurma sesi geliyor nereden geldiğini anlamadım...