İhtiyarbebe kullanıcısının son içeriği

1. İhtiyarbebe

Kırıkkale Motosiklet Klübü (KMK) ufak bir gezimiz

Kırıkkale motosiklet klübü ile Elmadağ gezisi yaptık, grup sürüşü yaptık, yedik içtik, eğlendik, viraj kastık, resim aldık, paylaşalım muhabbetimiz artsın istedik.. KLE İle ne kadar stunt olur sorusuna şahsi sınırlarım; En sondaki resmin sonu...
  2. İhtiyarbebe

Amortisörüne güvenen beri gelsin!!

Kawasaki, Japonya'da o eski ağır demir sanayinde nasıl tekel olarak senelerce hizmet verdiğini özetleyen 1991 model motoru. Japonya'da üretilip rüştünü ispat ettikten sonra üretimi Çin'e kaymayan yegane Has Japon modeli, KLE500. HD izleyiniz...
  3. İhtiyarbebe

'Hayatını kaybeden çift' yaptığım analiz

Arkadaşlar bende hepimiz gibi üzüldüm, şahsım adına çıkarmam gerek dersleri çıkardım, duamı ettim. Belki birilerine fikir/fayda olması niyetiyle de nacizane çıkardığım sonucu yazıyorum. Saatler önce bir haber paylaştım, az tecrübe ile 170bg tam spor bir motosiklete, alışmadan fazladan yük (artçı...
  4. İhtiyarbebe

Yeni evli çiftin korkunç sonu

Yeni evli çiftin korkunç sonu Bursa’da hareket halindeyken sürücüsünün şerit ihlali yaptığı motorsiklet, Karacabey yönüne giden Büyükşehir Belediyesi hasta nakil ambulansına çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan motosikletin sürücüsü Gökhan Kaya ile 5 ay önce evlendiği 23 yaşındaki Nehir Kaya...
  5. İhtiyarbebe

Kırıkkale Üniversitesi Kampüsü 'arazi içerir'

Herkes yüreğinin bir köşesinde siyah kurdale ile geziyor, ulusal kanallar sıradan haberleri girmiyor, kaç gündür yastayız. Çok acı, hüzün dolu günler geçiyoruz. Herkes gibi bende forumlara girip belki biraz pozitif duygu arayışındayım, hayat devam ediyor, metanet kalanların zorlu vazifesidir.
  6. İhtiyarbebe

merhaba

ahali merhaba. yeni sayılırım, tekeriniz düz bassın

Yeni mesajlar