Kırıkkale Motosiklet Klübü (KMK) ufak bir gezimiz

Kırıkkale motosiklet klübü ile Elmadağ gezisi yaptık, grup sürüşü yaptık, yedik içtik, eğlendik, viraj kastık, resim aldık, paylaşalım muhabbetimiz artsın istedik..

KLE İle ne kadar stunt olur sorusuna şahsi sınırlarım;

En sondaki resmin sonu anladığınız üzere mutlu sonlanmadı, motoru üzerime devirim :queen: Motorumda bende gayet iyiyiz.
Umarım beğenmişsinizdir, Bütün Kırıkkale ekibinden selamlar, saygılar.

çok eğlenceli görünüyor:queen:

neyseki size bir şey olmamış geçmiş olsun.:)

çok eğlenceli görünüyor:queen:

neyseki size bir şey olmamış geçmiş olsun.:)

ufak tefek sıyrıklar, motorda hiçbirşey yok çünkü bacağım koruma takozu görevi yaptı :) saolun :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

resimler güzel elinize sağlık unutmayın toplu gezilerde DİSİPLİN ŞART kazasız sürüşler

Onu çok doğru dediniz. Sezonda en az iki kez tecrübeli sürücülerimiz ve eğitmenlerimizle 'ders' niteliğinde oturum yapıp güvenlik konusunu değerlendiririz. Toplu sürüş kurallarına uyarız. Resimler biraz yanıltıcı olabilir, şehir içi ara sokaklarda (30kmhnin altında) malum kurallar geçerli değildir, kuralları uygulamaya kalkmak tehlikeli bile olabiliyor çoğu zaman.

Son düzenleme:
Motosikleti
Fazer8 abs
olmamışki...
o resimlerde benim olduğum fotolar yok :)

MCV

Paylaşım için teşekkürler güzel resimler.Bu arada geçmiş olsun.

Memleketim sayılır oralar. Böyle şeyleri görmek beni mutlu ediyor. Bende yozgat lı yım.

çok sesimiz çıkmaz ama içanadolu denen garip yeride biz mesken tuttuk :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar