igorkem kullanıcısının son içeriği

1. I

Neden Satılmıyor?

arkadaşlar selamlar; evlenmek üzere olduğum ve ev aldığım için motoru satayım dedim. arkadaş 3 aydır ne arayan var ne soran? nasıl iş böyle. herkes gidip gerçekten 0 mı alıyor? alet 2012 cbr250r. fiyatı:9750 km:26000 de
  2. I

Çanakkale de motor kiralama

Arkadaşlar selamlar. Çanakkale ye Haziran'da gezi planlıyorum. Şöyle başımı ağrıtmayacak kaskolu profesyonel bir firma var mı? Motorun önemi yok. Sco. Enduro vs. Olabilir.
  3. I

2000 model f650gs için yardım lütfen

arkadaşlar herkese merhabalar; 3 yıl boyunca kullandığım cbr250r ımı satıp farklı bir tarza ve cc büyüklüğüne geçeyim dedim. bir aradaşım 2000 model f650gs satıyor. arkadaşımın araç konularında nekadar titiz olduğunu biliyorum. bende alayım dedim. ee tabi birde sizlere sormak lazım. 2000...
  4. I

Pattax ve Kask Sorunsalı

arkadaşlar selamlar; kaskıma el-wire uygulamıştım. yapıştırıcı olarak da pattax kullanmıştım. 1,5 yaşındaki yeğenimin eline geçmiş kaskım ve malum :) şimdi bu pattax ile yapıştırdığım yerlerde iz var. bunları en kolay nasıl çıkartabilirim? fikri olan varmıdır?
  5. I

Ne kadar satabilirim?

arkadaşlar selamlar, önümüzdeki ay motorumu satıcam. 2012 tri-color 26000km de. çok şükür hiçbir problemi yok. takır takır çalışıyor. bakımlarını atlamadan yaptırdım. 3500km de bir yağını ipone ile değiştirdim. motul zincir temizleme solisyonu ve motul yağ ile 300km. bir yağladım. temizlik vs...
  6. I

Bu dizlikler iş görür mü?

arkadaşlar selamlar; :silent::silent: bu aşağıdaki 2 dizlik iş görür mü? uzun botum var. bu şekilde bir dizlik almak istiyorum ama kullanan veya bilen arkadaşlar var mıdır? http://www.hepsiburada.com/scoyco-dizlik-dirseklik-takim-p-OTFE44528...
  7. I

Eskişehir-çanakkale

Arkadaşlar merhabalar Nasipse haftaya Eskişehir'den çanakkaleye gideceğim. 1-2 defa yakın ilçelere gitmişliğim var. 1,5 yıldırda aktif olarak motosiklet sürücüsüyüm. Şimdi sizlerden ricam yolculuk esnasında yanında bulundurmam gereken nelerdir? Nelere dikkat etmeliyim? Sizlerden ricam bilgi ve...
  8. I

Servis mi usta mı?

arkadaşlar merhabalar; 23000 km 2012 aleti servise sokmak istiyorum. malum bahar geliyor. a dan z ye herşeyine baktırıcam. sizce yetkili servise mi götüreyim yoksa, kaliteli iş yapan ustalara mı götüreyim. çok fark olur mu acaba? teşekkürler...
  9. I

DAINESE G. VR46 D1 PELLE

merhabalar DAINESE G. VR46 D1 PELLE ceketten arıyorum. satmayı düşünen varsa iletişime geçelim lütfen.
  10. I

Cbr 250 R bazı parçalarının fiyatlarını bilen var mı?

arkadaşlar selamlar; bu grenajların sağ sol, alt üs sakal felan bunların fiyatlarını bilen var mı? yakın zamanda değiştiren felan? 2012 250r teşekkürler...
  11. I

Cbr250 r yağ seçimi

arkadaşlar selamlar; motorumun yağını değiştireyim diyorum ama sizce hangisini alayım. öyle aşırı bir fark oluyor mu? Castrol Power 1 4T 10w40 - 4 Lt - Motorsiklet Yağı 103,55 TL Ipone 10W40 4T Sentetik Motor Yağı (4 Litre) 143,04 TL Motul 10W40 Motosiklet Yağı 4 Litre 5100 139,90 TL
  12. I

Dainese G. VR46 D1 Pelle Beyaz Deri

Arkadaşlar bu montu kullanan var mı aranızda? Almayı düşünüyorum da. Tavsiye eder misiniz?
  13. I

Vizör hkk bir ufak soru

Arkadaşlar merhaba Bugün agv k3 kaskıma iridyum blue vizör aldım. Taktım. Akşam saat 10 sularında kaskı taktım kafama. Nefes alıp bermeye başlayınca vizör aniden buğulanmaya başladı??? Hava soğuk fakat bu neden olur? Şeffaf vizörde böle bişey olmuyodu? Bunun için yapmam gereken bişey var mıdır?
  14. I

Kaska nasıl yapıştırılır?

merhabalar; arkadaşlar kaskımın sol tarafına bir controller yapıştıracağım. kaska min. zararla aletin de düşmeyeceği şekilde nasıl yapıştırabilirim?
  15. I

Tavsiye lazım arkadaşlar

arkadaşlar merhaba; agv k3 sv kaskım var. beyaz renk. vizörümü değiştirmek istiyorum. sizde gold iridyum mu yoksa blue iridyum vizör mü alsam. lütfen tavsiye verebilir misiniz?:silent: teşekkürler...

Yeni mesajlar