Ne kadar satabilirim?

arkadaşlar selamlar,

önümüzdeki ay motorumu satıcam. 2012 tri-color 26000km de. çok şükür hiçbir problemi yok. takır takır çalışıyor. bakımlarını atlamadan yaptırdım. 3500km de bir yağını ipone ile değiştirdim. motul zincir temizleme solisyonu ve motul yağ ile 300km. bir yağladım. temizlik vs. bakımlarınında hep motül ürünleri kullanıyorum. önümüzdeki yıl mart-nisan ayında farklı bir motor alacağım için satmak istiyorum. hem dükkan kredimi kapatmak için hemde biraz maddi olarak rahatlamak için.

şimdi sadece 1 kere yayaya çarpma sonucu bir kazam var. onda da sadece sağ aynası kırılmıştı. o kadar. ufak tefek çizikleri mevcut krenajlarda. lastikler felan sağlam. michalen pilot street var. aleti satmadan önce bütün bakımlarını ve değişmesi gereken bütün parçaları kendim üstlenerek değiştirip o şekilde teslim edeceğim.

şimdi fiyatlar konusunda çok farklı şeyler var. bende bilenlere bir sorayım dedim. sizce ne kadara satabilirim motorumu?
bir yardımcı olursanız sevinirim.

125cc mi 250cc mi ? Km binecek kisi icin bakimlari duzenli yapiliysa sorun olmaz ama milletimiz dusunce olarak 20.000 km ustu motor alinmaz diye kafasina yerlestirmis o yuzden biraz zorlanabilirsin satarken.

Hocam 4 yaşında motor yakında 5 yaşında olucak, 1 senede 4 bin km yapar çoğu araç min. Normal gözüyle bakardım ben alıcak olsam

10k. o zaman 10k. çıkayım. zaten zincirini değiştiricem. bütün bakımlarını yağını suyunu felan değiştirip tertemiz teslim edicem. o iş 500 lira tutsa kafidir.

teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar