Eskişehir-çanakkale

Arkadaşlar merhabalar

Nasipse haftaya Eskişehir'den çanakkaleye gideceğim. 1-2 defa yakın ilçelere gitmişliğim var. 1,5 yıldırda aktif olarak motosiklet sürücüsüyüm. Şimdi sizlerden ricam yolculuk esnasında yanında bulundurmam gereken nelerdir? Nelere dikkat etmeliyim? Sizlerden ricam bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Motorum cbr 250r. 420 km yolculuk mesafesi.

Şimdiden teşekkürler.

420 km bir şey değil, motorunuz bakımlıysa lastikleriniz sağlamsa ekstra bir şey almanıza gerek yok bence. Sık sık mola vermeyi unutmayın. İyi yolculuklar.

lastik tamir spreyi al . lastik hava basınçlarına dikkat et sık sık mola ver ve susuz kalma :) . karacabeyde cok güzel restorant var hastaneın arkasında oradada yemek yıyebılırsın :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tavacı Tevfik Karacabey'de yaşıyorum. :D

teşekkürler arkadaşlar. motorum iyi durumda. o zaman dediğiniz gibi lastik tamir seti alayım. wd40 alayım nasılsa yıkarım ben motoru. zincir yağı alayım düşeyim yola :) o dediğiniz yerde kahvaltı yapabiliyor muyuz? tavacı tevfik'de. çünkü sabah saat 5 gibi yola çıkıcam. gezmek istiyorum biraz. öyle şuraları gör şurda yemek ye diyeceğiniz şeylere açığım lütfen :)

tekrardan teşekkürler...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Karacabeyi geçtikten 10 km sonra çamlibahçe var sacda kavurmasi efsanedir.

Arkadaşlar yazmış zaten gerekli olanları, ben Çanakkale'de yaşıyorum, sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin.

Selam, gideceğiniz rotayı ben daha önce yapmıştım, bi bakarsanız size reh er ola bilir,gezi ve etkinlikler bölümünden forumda inceleye bilirsiniz-HAYAT GEZİNCE GÜZEL -9 - 1.bölüm,2. Bölüm, 3. Bölüm

Selam, gideceğiniz rotayı ben daha önce yapmıştım, bi bakarsanız size reh er ola bilir,gezi ve etkinlikler bölümünden forumda inceleye bilirsiniz-HAYAT GEZİNCE GÜZEL -9 - 1.bölüm,2. Bölüm, 3. Bölüm

valla çok eski bir gezi galiba. o yüzden fotolar çıkmıyor artık ama çok isterdim fotolarını da görmek. eğer bir aksilik olmaz ise bol fotolu bir gezi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Arkadaşlar yazmış zaten gerekli olanları, ben Çanakkale'de yaşıyorum, sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin.

çok teşekkürler arkadaşım. eğer birşey sormak istersem muhakkak iletişime geçerim seninle.

kazasız belasız bol eğlenceli ve fotograflı bir gezi olur inşallah, yolunuz açık olsun

10 haziranda Eskişehir-Çanakkale yaptım bende z-one 180 ile 2015 model yanıma da hiçbişey almadım sadece yanımda çantam vardı onu da ağ ile motosiklete sabitledim yolda hiçbir sıkıntım olmadı sadece 150 200 km sonra sele felaket acıtmaya başlıyor 50 km de bir durup bi sigara içtim eğer bakımların tamsa hiçbişey olmaz kardeşim

10 haziranda Eskişehir-Çanakkale yaptım bende z-one 180 ile 2015 model yanıma da hiçbişey almadım sadece yanımda çantam vardı onu da ağ ile motosiklete sabitledim yolda hiçbir sıkıntım olmadı sadece 150 200 km sonra sele felaket acıtmaya başlıyor 50 km de bir durup bi sigara içtim eğer bakımların tamsa hiçbişey olmaz kardeşim

kardeşim çok teşekkürler. bende bir kaç şey alıp koyulucam yola. 5 gün ordayım. çanakkaleyi alt üst etmeye gidiyorum. heryeri gezip görmek istiyorum. bakalım pazartesi 5 gibi çıkıcam yola. dura dura gider gelirim inşallah.

tekrardan teşekkürler...

bu arada şuraya buraya mutlaka uğra ye iç denilebilecek yerler varsa lütfen arkadaşlar söyleyin gidip bakayım, tadayım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar